Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulácíó akkor melyik...

Az ovulácíó akkor melyik napon van? Mikor esélyesebb együtt lenni?

Figyelt kérdés

Itt egy régebbi görbém,ahol volt peteérésem.A 17.cn-en volt.

[link] Együtt is voltunk aznap.DE mikor esélyesebb?Aznap vagy az azutáni nap?Merthát nem sikerült.Már lassan egy éve próbálkozunk,igaz sajnos volt hónap mikor nem volt tüszőrepedésem,meg volt mikor lekéstük.De most megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni,hogy sikeüljön.

2012. febr. 21. 10:04
 1/6 A kérdező kommentje:
És a hővezetésen kívül,csinálok majd ovutesztet.
2012. febr. 21. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Aznap vagy előtte. Utána kisebb az esély.

De sajnos attól,hogy valaki eltalálja a peteérést, még nem feltétlenül jön össze a baba. Számos oka lehet még,ami miatt nem jön!

2012. febr. 21. 10:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos.De most megpróbálok mindent beleadni,hátha.Köszönöm,h írtál!
2012. febr. 21. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,elotte mondjuk max. 3 nap,vagy aznap.Utànna màr nem tul sok esèly van rà.Es ha megengedsz egy mehjegyzèst,szerintem tul keveset is vagytok egyutt.(A beirtak alapjàn mondom)Persze nem a szex mennyisègèn van a lènyeg,hanem a jo idozitèsen.Peteèrès kornyèkèn probàljatok azèrt 2 naponta egyutt lenni.Igy tobb az esèly,nehogy elszalasszatok egy èrett petesejtecskèt!:)
2012. febr. 21. 11:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a 17.nap környékén szokott lenni a petém.Akkor a 13.naptól 2naponta legyünk együtt az jó lessz?
2012. febr. 21. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,ha tudod,hogy kozeledik az ovud,ajànlatos egyutt lenni 2 naponta.A petesejt 12-24 oràn àt èletkèpes,azaz annyi ido alatt termèkenyulhet meg.A himivarsejtek viszont akàr 72 oràn àt is èletben maradhatnak a noi szervezetben,vàrva a petesejtet.Szoval mèg ha nem is sikerul elkapni az ovu egy napjàt,a kitarto himivarsejtek megtermèkenyithetik ha elotte 2-3 nappal szexeltetek.Persze semmire nincs garancia,de lehet segiteni a termèszetnek.2 naponta szex peteèrès kornyèkèn,ès miutàn megvolt,lehetoleg maradj fekve min. 1 ora hosszàt.(Kitartobbak esetleg gyertyaàllàs,pàrna a csipo alà...) Egyèbkènt meg soha sem àrthat a szex,homèrozès ide vagy oda,èn egy spontàn peteèrèsbol estem teherbe :)
2012. febr. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!