Ki tesztel a héten?

Figyelt kérdés
Mikorra "nem" várjátok a menstruációt? Éreztek valamit?
2012. febr. 20. 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

nikike82 : Gratulálok! :)

Vicácska: ez nem kérdés :D Tök jó, hogy egy napon jött meg :) Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Lehet, hogy majd egyszerre nem várjuk :D :D Írj majd! Akár privátra is. :) Puszi

2012. febr. 27. 21:03
 52/61 A kérdező kommentje:
Jah egyébként a kisfiad is a 6.hónapban sikerült :) A kistesó is akkor fog :D
2012. febr. 27. 21:05
 53/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok febr 20, 15:10-es vagyok. Februárban nem jött össze a baba, viszont most, úgy néz ki igen!!!! Tegnap előtt, tegnap, ma, pozit teszteltem, 10-es tesztel. Ma vagyok a ciklusom 28. napján. Ma, holnapra nem várom. Szurkolok nektek is! Ily
2012. márc. 19. 15:01
 54/61 A kérdező kommentje:

Szia! Örülök, hogy írtál!!!! Nagyon GRATULÁLOK Nektek :D :D :D Jó babavárást! :)

Nekem még van bő egy hét, amikorra nem várom (28-a). Szóval én még nem idegeskedem raja. Ez a hónap sokkal hamarabb eltelt, mint az előző. Hátha nekem is sikeresen :D Majd írok :)

2012. márc. 19. 19:38
 55/61 anonim ***** válasza:
Szia, köszi a gratulációt. Ez a hónap tényleg nagyon hamar eltelt. Megint csináltam egy tesztet, ezen jobban látszik a csík. Kezdem elhinni, hogy babás vagyok! Neked megy a drukk!!! Hogy érzed? Sikerült neked ez a hónap? Én nagyon megéreztem, hogy igen, azért is teszteltem ilyen hamar.
2012. márc. 20. 05:39
 56/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma dél körül lesz meg a béta HCG tesztem eredménye! A hosszú hétvége miatt csúszott, egyébként múlt hét kedden volt 13! Azt mondták, vagy nagyon fiatal terhesség -szorítsak; vagy nem. De ma van a 39. ciklusnap, és még nem jött meg!!! Viszont 2*2 Utrogestant kapok, akár ettől is csúszhat. Ebben a hónapban kb. 6 tesztet lőttem el feleslegesen, 2 tüszőm érett 1 hét különbséggel! Iszonyú nehezen peregnek a percek!!! Soha többé nem csinálok a nemvárt napja előtt, mert iszonyatos csalódás nap -nap után nem látni semiit...
2012. márc. 20. 11:05
 57/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem érzek semmit. A hőmet mérem, de az még magasan van. Bár a nem vártig még van egy hét, szóval még bármi lehet. Szeretném, hogy összejöjjön, nagyon, de ha nem sikerül, akkor sem fogok "kiborulni". Jön, ha jönni akar :D

Utolsó: KITARTÁST!

A múlt hónapban csináltam meg életem első tesztjét a nem várt előtt egy nappal..... negatív lett. Akkora csalódás ért, és ráadásul próbáltam leplezni a párom előtt..... iszonyat gáz. Megfogadtam, hogy csak akkor csinálok ezentúl tesztet, ha már vagy 4-5 napot késik! Legalább addig is van remény :)

2012. márc. 21. 07:17
 58/61 anonim ***** válasza:
Az előbb említett utolsó vagyok. A következő béta HCG-m is 13, szóval nincs baba:( Én kaptam egy kis progeszteront segítségnek, valószínűleg az emelte meg. És ma, a 42. ciklusnapon jó kis görcsök közepette meg is jött. Most én is igyekszem leplezni a csalódottságomat; elég nehéz... Ez van. Új hónap, új remény! Másképp nem lehet!
2012. márc. 23. 06:28
 59/61 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. :( Szorítok, hogy a következő hónap sikeres legyen. Ti mióta is próbálkoztok?
2012. márc. 23. 11:57
 60/61 anonim ***** válasza:
Augusztus óta. De szeptemberben már tüszőérést serkentő gyógyszert kaptam, mert annó sok éve kiderült hogy ilyesmi bibi van nálam, de akkor azt mondták, majd foglalkozunk vele ha babát szeretnék. Szóval hiába "nem olyan régen" (dehogynem!!), ennek fényében már igazán csalódott vagyok.:( De talán ebben a ciklusban... ma van a 6. ciklusnap, a 12.-től csinálom az LH teszteket!
2012. márc. 27. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!