Ha a 42-ik héten se indul be a szülés?
Általában a legtöbb helyen max. a 41. hét betöltésénél be kell feküdni. És eleve a 40. héttől már naponta kell menni vizsgálatra.
A mi kórházunkban amúgy ha nincs semmi gond a babával, akkor a 42. hétig várnak az indítással, tovább nem.
3. vagyok
Emiatt ne aggódj, bármi lehet! :) Nekem sem voltak igazán jóslóim, bár néha volt, hogy estére görcsölgetett, aztán elmúlt. Mikor betöltöttem a 40. hetet még teljesen zárt volt a méhszájam, akkor kellett elkezdeni járni mindennap a vizsgálatokra. 5 nap alatt kitágult annyira, hogy megindítsák. De jóslóm még akkor sem volt, oxira jöttek a fájások! Pedig én is már az utolsó héten kefével kisikáltam négykézláb a szőnyeget, felsétáltam a városba a férjemmel (kb. 2 óra hossza), de a kis esti görcsölgetésen kívül semmi... Plusz még az utolsó héten már napi 1 liter málnalevélteát ittam.
Gyors és könnyű szülést kívánok neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!