Manapság meglehet halni szülés közbe lehet hülye kérdés de kiváncsi vagyok rá?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 19:15
1/6 anonim válasza:
Persze, de nem minden napos. Semmire nincs garancia.
2/6 A kérdező kommentje:
és milyen baj történhet hogy bele hal ?
2012. jan. 23. 19:19
3/6 anonim válasza:
pl: a nagy erőlködésben elpattanhat egy ér és agyvérzés,vagy pedig nagyon erős vérzés keletkezik és el vérzik a nő,én ilyenekről hallottam.
4/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm nemrég majdnem meghalt. Ott kellett újraéleszteni. Nem emlékszem a nevére, tök ritka, de leírt dolog, a magzatvízzel volt vm. A gyerek megszületett, egyszer csak észrevették, h leállt a szíve, nagyon durva, de ő a szerencsések közé tartozik, mert ebbe általában belehalnak.
5/6 anonim válasza:
csak mellesleg a terhességbe is bele lehet halni. Ez is hülye dolog, te tavaj épp a tévében volt, hogy egy nő az ikreit várta, össze esett, és meghalt. No? Erre senki nem gondol? De nem mindennapos! és szerencsére többen életben maradnak és nem hallnak meg. Pedig baj van, és lenne, ha nem segítenének a mentősök, orvosok.
6/6 anonim válasza:
Igazából mindenbe bele lehet. Sajnos. Környezetemben utóbbi két hónap: felszáll a buszra, összeesik, meghal. Hazamegy a felesége, összeesik, meghal. De a szülés annyira az életről szól, hogy emiatt butaság lenne félni tőle.
... az ember tényleg elfelejti az összes fájást, amikor kézbe kaphatja a gyermekét. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!