Ki tesztel a héten?
Sziasztok!!!
16-: os válaszoló: Megerősítette a pozitív tesztedet még egyel?
17-es válaszoló:Hogy vagy? Teszteltél már a héten?
18-as válaszoló: Veled mi újság? Te mára nem várod, igaz? Teszteltél? (Remélem nem jött meg)
Mindenképp írjatok, hogy hogy vagytok! Szorítok mindenkinek!!!!

16 os vagyok
igen , megerositettem egy meghalvanyabb tesztel tegnap este:))) , de valoszinu reggelibol kellett volna, mindegy 2 pozitiv ha meg halvany is
remelem mindenkinek osszejon minnel hamarabb drukkolok nektek:)
Vicácska teszteltél? Eredmény?????? Szorítok nagyon!
Én ma reggel teszteltem.... Negatív :(((( de reménykedem még, mert holnap kellene megjönnie.

Igen, teszteltem. Sajna negatív lett. :-( Direkt nem is mondtam el a férjemnek, nem akartam elrontani a napját. Sejtettem amúgy, h ez lesz. A fiamnál is megéreztem, h igen, valami van, és a múlt hónapban is valószínűleg készülődött egy baba, mert akkor is nagyon éreztem, csak szerintem nem sikerült megmaradnia, most viszont semmit se érzek. Sőt, inkább azt érzem, h nincs semmi. Jajj, de nagyon nem bánnám, ha most érezném rosszul. Mert amúgy már megkellett volna jönnie, legalábbis az ovumhoz képest. Aaaahhh de utálom ezt a várakozást.
Az enyém elég esélytelen már, de neked még szorítok!
sziasztok
mai napra nem várom semmi jele hogy megjönne de nagyon álmos vagyok, viszont voltam nődokinál pénteken aki azt mondta hogy méhgyulladásom van és menjek vissza egy hónap múlva még gyógyszert sem írt fel..
szóval szép lesz ha a betegségem miatt nem jön meg így tesztelni sem merek :((
Sziasztok!
Nekem ma reggelre megjött... :( Vicácska veled mi a helyzet? Neked már késik, igaz? 3 napot? Ez jó jel :D Szorítok! Mindenképpen írj!
Utolsó: Lehet jobb lenne, ha elmennél egy másik dokihoz is, hátha az egy kicsit normálisabb, és ad rá valami gyógyszert! :)

Szia! Sajnálom! Reggel nekem is megjött. :-( Már tegnap este láttam, h reggelre tuti. Így is lett. Ez van, plusz egy hónap várakozás. Bárcsak tudnám hogyan hoztuk össze a fiamat. :-) Na mind1, jön amikor jönnie kell.
3,5hét múlva beszélünk újra? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!