Ki tesztel a héten?

Figyelt kérdés
Mikorra "nem" várjátok a menstruációt? Éreztek valamit?
2012. febr. 20. 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
24-i vagyok:) Igazából mi nem próbálkozunk olyan görcsösen, de nem is nagyon teszünk ellene:) Szóval nem figyelgetek peteérést, bár többnyire tudom, mikor van, de nem időzítünk feltétlen erre a néhány napra. Néhány hónapja így megy ez, kb 4 hónap:)
2012. febr. 20. 10:03
 12/61 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy,hogy még nem teszteltél,szerintem rá lehet kattanni:)
2012. febr. 20. 10:05
 13/61 A kérdező kommentje:
Azért nem "kattantam" még rá a tesztelésre, mert eddig gyógyszert szedtem és mindig megjött időben. Ez az első próbálkozásunk. Szeretném, ha csak egy tesztet kellene csinálnom :D
2012. febr. 20. 10:14
 14/61 nikike82 válasza:

én 26-ra várom remélem nem jön meg:))

2fiú gyermek után szeretnénk egy lányt:))

fáj mellem néha görcsölök, nagyon izgulok

jan.29-én volt meg félidőben voltunk együtt(a 2 fiú igy sikerült)

2012. febr. 20. 10:16
 15/61 A kérdező kommentje:
Én próbáltam nem a "véletlenre" bízni a dolgot. Eddig nem figyeltem, hogy mikor van peteérésem, ezért regisztráltam a ciklus.hu-ra, ahol bejelölte nekem a legesélyesebb napokat. 2 naponta voltunk együtt, remélem összejön :D
2012. febr. 20. 10:17
 16/61 anonim ***** válasza:

en lehet holnap tesztelek, szerdara nem varom:)

ma kell vegyen a parom tesztet mert eddig nem vettem ne essek kisertesbe

2012. febr. 20. 10:34
 17/61 anonim ***** válasza:
Szia! nekem 12. én kellett volna megjönne. 3 napot vártam, negativat teszteltem 15.én reggel és utána 2 napig nagyon gyenge, szinte csak pecsételős vérzésem volt. A héten tesztelek újra. Hétvégén szurkáló érzésem volt, ma pedig egész nap olyan enyhe görcseim vannak, mint mielőtt meg szokott jönni... Drukkoljunk egymásnak a pozi tesztért! :))
2012. febr. 20. 10:54
 18/61 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma csináltam egyet,mert 2. napja folyamatosan hányingerem van és egyfolytában csak aludnék.23-ára nem várom,persze,hogy negatív lett a teszt,remélem még pozitív lehet,ha egy baba okozná a rosszulléteket,rögtön jobban viselném.Már van 1 másfél éves kisfiam.
2012. febr. 20. 11:29
 19/61 A kérdező kommentje:

Gratulálok a gyerek(ek)hez! :) Drukkolok mindenkinek! Írjatok, ha van valamilyen tünet, vagy ha teszteltek! Szorítok mindannyiónknak!

Ez a hónap életem leghosszabb hónapja.... :)

2012. febr. 20. 13:40
 20/61 anonim ***** válasza:
Moncsa:én ma teszteltem halvány pozitivat 11-én voltunk együtt most ebben a honapban:-)
2012. febr. 20. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!