Lehetséges hogy a ciklusom 25-26. napján van peteérésem?
Figyelt kérdés
A párommal babát tervezünk, de pár hónapja nem jön össze. A ciklusaim 28-30 naposak. Sajnos hüvelygombára hajlamos vagyok, mostanában minden hónapban a ciklusom 24-25-26. napja körül elkezdek viszketni. De ugyanekkor tojásfehérjés méhnyakváladékom van, és picit rózsaszines. Lehetséges, hogy ekkor lenne peteérésem? Ez annyira későnek tűnik, hiszen ahogy elhasználok egy hüvelykupot a viszketésre, már meg is jön. Sokat tanulmányoztam ezt, és mindenki azt tapasztalta, hogy vagy félidőben, vagy előbb, talán kicsit később, de hogy ennyire későn az lehetséges?
Nekem kétszer volt ilyen későn (legalábbis, amiről tudok), és mindkettőből baba lett. Az egyik már 3,5 éves, a kicsi 15 hónapos.
2012. febr. 18. 22:59
2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked! :))
És ez nem baj? mert láttam, hogy írták páran, ha túl késői a pé, akkor nem tud beágyazódni rendesen, és, hogy rendellenes. A barátcserje kapszulát ajánlják ilyenkor, vagy palástfű teát. Te mit gondolsz erről?
2012. febr. 18. 23:17
3/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy abból a petesejtből baba legyen ami a menszi elött 2-3 nappal szabadul ki a tüszőből.Azért mert még eltart kábé 1 hétig vagy talán még tovább amég a méh falán lévő nyálkahártyába beágyazódik.Ha a menszivel ez a nyálkahártya távozik akkor a megtermékenyített petesejt nem lesz ahol megtapadjon.Következő 2 hétre van szükség hogy újra legyen a méh falán az a nyálkahártya.
Ha a ciklusod 25-26.napján lenne az ovud,akkor a menszid rá 14 napra kellene jelentkezzen.Ebben az esetben már maradhatsz terhes.
Szerintem az a fertőzés miatt van az a viszketés és folyás.Párodtól is kaphatod.
2012. febr. 19. 08:06
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval mindenképp a ciklusom közepén kell lennie a peteérésnek. Olvastam a barátcserjéről, erre ihatok/szedhetek, ha azt szeretném, hogy rendeződjön a ciklusom és vele együtt a peteérésem?
2012. febr. 19. 10:38
5/7 anonim válasza:
nem kell hogy pont a közepén legyen de kell 14 nap ún. luteális fázis a PÉ után. enélkül nem igen megy. Nekem 36 napos a ciklusom és 22. nap körül van PÉ-m és akkor ma megtermékenyül van 14 nap hogy beágyazódjon. nekem így van már eddig 2 gyerekem. de ha a ciklus vége előtt 2 nappal lenne PPÉ akkor nincs luteális fázis amikor beágyazódhatna, amíg eljut a méhbe az csak maga 1 hét........
2012. febr. 19. 19:27
6/7 A kérdező kommentje:
Ertem,köszönöm a válaszokat. Ezen segíthetne esetleg a baratcserje,vagy a cickafarkfű-palastfű kombináció?
2012. febr. 19. 20:34
7/7 Manka68 válasza:
Szerintem ha rendszeres 28 napos a ciklusod, a peteérésed jó eséllyel rendben van. Inkább menj dokihoz a viszketés miatt, fertőzésnek tűnik nekem is. A teák ezen nem segítenek, és egy rendszeres ciklust lehet hogy inkább felborít csak. Először vizsgáltasd ki magad, hogy miért nem jön a baba, és csak akkor igyál ilyen teákat, ha olyan probléma van, amin ezek segíthetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!