Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a gorbemrol?...

Mit gondoltok a gorbemrol? Lehet hogy csak most volt peteeresem? Jokor voltunk egyutt? Amugy a ciklusom 43 napos szokott lenni!

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 5. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a 35. nap környékén volt...de ez sem biztos, inkább mondanám azt h nem volt PÉ.
2011. aug. 5. 08:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is a 35. nap környékén volt meg, de majd csak akkor derül ki,ha fent is marad!

Szokott lenni mindig pé-d? Nekem kicsit hosszú a ciklusod.

2011. aug. 5. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:

35-36. nap. És együttlét is volt...

Orvos mit mondott a 43 napos ciklusokra? Az azért kicsit kilóg már a "normálisból".

2011. aug. 6. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát jó hülyén húzta be neked a program...

Mondjuk én a 21-22. napnál is esélyesnek látom, mert igaz hogy utána még vissza-visszaesett, de magasabbak az értékek, mint a 21-22. napon. Főleg, hogy utána egy-két mérés hiányzik, nem lehet tudni, hogy ott mi történt... Kéne még egy-két havi adat, hogy lehessen látni, mikor van ált. pé-d.

2011. aug. 7. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
35-nél több napos ciklus esetén nem biztos hogy minden esetben van PÉ. Lehet, hogy nálad sem megy rendben az ovulációs folyamat. Mondjuk elkezdődik, de valahol megakad. Ovu tesztet kéne próbálgatnod.
2011. aug. 7. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Van olyan többször használatos ovu teszt, amire rá kell köpni, és nyálból megállapítja, hogy van-e ovu. A munkatársamnak bevált mindkét gyereknél.
2011. aug. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!