Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt már pé-em?...

Szerintetek volt már pé-em? Nem valoszinu, igaz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 17. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz, nincs egyértelmű hőemelkedés....sajnàlom.
2012. febr. 17. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Eddig még nem volt, de még lehet! Főleg, hogy hosszú ciklusaid vannak, vagy nem? Mert látom a múlt hónapban is 45napra jött meg.
2012. febr. 17. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,45 napra.Elèg vàltozo sajnos.Igy nehezen tudom beloni a pè,pedig dolgozunk a bèbin. Elozo honapban is felment a hom 36.7-37-re a mensit megelozo 15 napban.Elotte 36.1-36.3 volt,de làtvànyosan nem esett le.1x csak elkezdett emelkedni.Szoval fèlek hogy akkor nem volt peteèrès.Ha nem esik le egyèrtelmuen a hom,csak elkezd emelkedi,akkor van esèly a pè-re? Olyan bonyolult dolgok ezek a hormonok...:( Remèlem mèg lesz pè-em ebben a ciklusban,ha mèg nem volt.
2012. febr. 17. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell,hogy essen! Én egyszer csak úgy végigmértem egy hónapot és észrevettem,hogy nekem sem esett előtte, csak megemelkedett. És tuti van pé-m,mert elsőre összejött utána a fiam!:)

Viszont nem tudom orvosnál voltál-e? Mert ilyen hosszú ciklusnál nem biztos,hogy van peteérés!

2012. febr. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!