Valoszinu terhes vagyok! Tegnap kellett volna megjonnie. Az utobbi napokban nagyon sokat jarok pisilni. Ejszaka vagy hajnalban is. Ma akartam csinalni egy tesztet de ha hajnalba voltam pisilni akkor az szamit elso vizeletnek igaz?
Koszi!Akkor megprobalom amint mennem kell majd:-)
Itt irjam meg vagy ha gondold akkor irhatsz privatban arrol tudom hogy te leszel es valaszolhatok!koszi
Szia. Én vagyok a másik kérdező, ahova írtál választ (sok pisis :))
A Clearblue nem a legérzékenyebb, 50-es, de azért mutathatja ki előbb a babót mert több vizeletet vesz fel. szerintem nyugodtan csináld meg most az egyiket és 1-2 nap múlva reggeliből a másikat!
Írj hogy mi lett! :D
Ha amúgy pontos szokott lenni a mensid, és már tuti késett, akkor nyugodtan csinálj most tesztet. Attól, h. hajnalban voltál pisilni, még most az ébredés utáni első vizelet is tartalmazhat annyi hcg-t, h. ki tudja mutatni a teszt.
Írd meg ide az eredményt, szorítok!!
6 hetes mami
Én vagyok az a lany aki szinten surun jar ejszaka :)
Na megcsináltad? Írj ha igen és hogy mi lett!!!
Egy pár csepp is elég, nem kell hozzá sokat inni, akkor nagyon híg lesz!
Szerintem próbálj préselni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!