Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valoszinu terhes vagyok!...

Valoszinu terhes vagyok! Tegnap kellett volna megjonnie. Az utobbi napokban nagyon sokat jarok pisilni. Ejszaka vagy hajnalban is. Ma akartam csinalni egy tesztet de ha hajnalba voltam pisilni akkor az szamit elso vizeletnek igaz?

Figyelt kérdés
Akkor igy mar csak holnap hajnalban tudok?Van 2 db. Clear Blue Digital-om.Esetleg megprobaljak most egyet meg holnap hajnalban?milyen erzekeny a Clear B.?
2008. szept. 29. 09:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Jo baba várást!
2008. szept. 29. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:

DE JÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!

Írok mindenképp!!!! Sok boldogságot!

az a lany aki szinten surun jar ejszaka :D:D:D:D:D

2008. szept. 29. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Jajj, de jó! Izgultam, gratuálok!!! A 3. válaszoló vagyok (a 6 hetes).

Vigyázz magatokra, boldog babavárást!!

2008. szept. 29. 10:10
 14/20 anonim válasza:

SZia!! Első válaszoló vagyok és nagyon nagyon gratulálok és sok boldogságot!!! Innentől nagyon vigyázz magatokra!

Szia!

2008. szept. 29. 10:16
 15/20 A kérdező kommentje:
KOSZONOM MINDENKINEK A GRATULACIOT!REMELEM MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!VAROM HOGY IRJ!!!!
2008. szept. 29. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:
nagyon gratulälok!!!irigyellek...nekem meg vasärnapig kell värnom a tesztelessel...de jo neked!!! :)
2008. szept. 29. 10:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Csináltam Gabrielt de negatív lett...sajnos... Lehet hogy azért mert sokat pisiltem ma....reggel megismétlem egy másik teszttel!

"az a lany aki szinten surun jar ejszaka"

2008. szept. 29. 10:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Ne szomorodj el!!!Lehet hogy meg alacsony a hormon szinted!!!!Amig nem jon meg addig minden ok!!!!!!Szoritok!!!!!Remelem holnap + lesz!!!!!!!!Holnap varom hogy irj privatba hogy mi volt!!!!!!!!
2008. szept. 29. 11:01
 19/20 anonim ***** válasza:
annyira jó látni, hogy ennyire örülsz, tényleg írígylésre méltó. nagyon gratulálok és vigyázz magatokra nagyon!!! L
2008. szept. 29. 13:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia Kismama!!! :D:D:D

Írtam az én kérdésembe a kérdésedre :) átmásolom ide:

Hát nem is tudom, csináltam egy Easy pregnancy tesztet, és mintha ott lenne a második csík! De nagyon nagyon halványka. Ez még bármi lehet. De ma reggel eléggé rosszul voltam (hányinger). Még nem ettem ma semmit mert nem bírok... Még a hétvégén újra megpróbálom, és ha erősödik, akkor kezdek majd örülni!

Azóta csináltál már újabb tesztet?

A sokat pisilni járó lány :D

2008. szept. 30. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!