Valoszinu terhes vagyok! Tegnap kellett volna megjonnie. Az utobbi napokban nagyon sokat jarok pisilni. Ejszaka vagy hajnalban is. Ma akartam csinalni egy tesztet de ha hajnalba voltam pisilni akkor az szamit elso vizeletnek igaz?
DE JÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!
Írok mindenképp!!!! Sok boldogságot!
az a lany aki szinten surun jar ejszaka :D:D:D:D:D
Jajj, de jó! Izgultam, gratuálok!!! A 3. válaszoló vagyok (a 6 hetes).
Vigyázz magatokra, boldog babavárást!!
SZia!! Első válaszoló vagyok és nagyon nagyon gratulálok és sok boldogságot!!! Innentől nagyon vigyázz magatokra!
Szia!
Csináltam Gabrielt de negatív lett...sajnos... Lehet hogy azért mert sokat pisiltem ma....reggel megismétlem egy másik teszttel!
"az a lany aki szinten surun jar ejszaka"
Szia Kismama!!! :D:D:D
Írtam az én kérdésembe a kérdésedre :) átmásolom ide:
Hát nem is tudom, csináltam egy Easy pregnancy tesztet, és mintha ott lenne a második csík! De nagyon nagyon halványka. Ez még bármi lehet. De ma reggel eléggé rosszul voltam (hányinger). Még nem ettem ma semmit mert nem bírok... Még a hétvégén újra megpróbálom, és ha erősödik, akkor kezdek majd örülni!
Azóta csináltál már újabb tesztet?
A sokat pisilni járó lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!