Ha nem tervezett baba, és becsúszik. Ti hogy mondanátok el apának?
Együtt tesztelnétek?
Nődokihoz elvitetnétek magatokat?
Vagy elejteni jeleket, hogy Ő rakja össze. (pl. kirohanni hányni)
Tényt közölnétek vele?
Ti hogy csinálnátok? /csináltátok?
32évs Nő, van már egy közös gyerekünk.
Az első alkalommal nem tudom hogy volt,akkor már volt 1 lányunk,de második nem tervezett terhességnél szóltam,hogy nem jött meg,veszek egy tesztet... nem mondom,hogy ovációval fogadta.... Neki elég volt az akkor már 2 gyerkőc... Akkor elég halványan mutatta ki a teszt,megnézte,belenyugodott,hogy nincs csík- pedig volt!- majd este jutott el a tudatáig,hogy van csík! Akkor nem örült,pár napig nem volt téma,éltük az életünket,mintha meg sem történt volna,majd pár nap után már Ő is várta! Amikor barnázni kezdtem,akkor aggódva kérdezte,hogy megint ehhez a k-csög dokihoz megyek e... Nagyon édes volt!
(mind két nem tervezett terhességem megszakadt a 7. héten... Az elsőnél együtt pityeregtünk a konyhában...)
Üdv:3 lányos
Hja,ahogy olvasom a válaszokat,eszembe jut,hogy amikor mi vagyunk - hogy is írjam- nem túl óvatosak,akkor mindig mondja,hogy "ebből baba lesz!" De valami ritka nyugodtan tudja mondani! :-) Rendszerint nem volt igaza eddig,mert naptár és megszakításos módszerrel kerültük el a terhességet. Most azonban 5 hónapos a legkisebb,rendszertelen menstruációk vannak,és nem tudni,amikor éreztem kis nyilalást a petefészkemnél,hogy akkor peteérés volt e,vagy nem, így várok még egy picit,majd ha semmi,akkor veszek tesztet és kiderül. Most biztos nem fogadná olyan jól,mert messze dolgozik,alig jár haza,egyedül vagyok itthon a lányokkal,az apja szokott jönni,Ő segít ha kell...
Bocs,ha kitértem!
Üdv: 3 lányos
Nem, nem! Pont megkaptam a kérdésemre választ!
Már kezd össze állni egy kép, hogy vezessem be apát a meglepetésbe. De félek, hogy elszáll az agya. igaz ez egy-két napig tarthat majd. De tuti boldog lesz!
De az is lehet, hogy rögtön örülni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!