Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet előjele az étvágytalansá...

Lehet előjele az étvágytalanság? Vagy még túl korai?

Figyelt kérdés

Január 27-én menstruáltam utoljára. Általában 30 naposak a ciklusaim, tehát február 26 körül NEM kellene megjönnie. Itt olvastam, hogy volt olyan, aki nem kívánt semmit, csak muszájból evett, és terhes lett. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Már 1 hete nem kívánok semmit, még azt sem, amit előtte "kétpofára" faltam fel. Lehet, hogy ez előjel? Vagy túl korai még bármit is bemagyaráznom magamnak? Nagyon szeretném, hogy összejöjjön.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 16. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Még elég korai, főleg ha már egy hete tart. A változékony étvágyat sok más is okozhatja. Drukkolok, hogy sikerüljön, de ez még nem a terhesség jele.
2012. febr. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!