Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha esetleg becsúszik egy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esetleg becsúszik egy nem kívánatos baba, akkor hogy működik az abartusz, mik az előkészületek, kell szülői beleegyezés meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a barátommal most először gumi nélkül, denem ment el..de mégis szeretném tudni, hogy ilyenkor mi a teendő, ha kiestünk a 72órából!
2009. aug. 7. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Erről szokjatok már le az isten b@ssza meg hogy nem húztunk gumit de nem ment el de akkor terhes vagyok?" ááá.. ennyire hülye vagy, vállald a felelősséget a babáért... Istenem. Hány éves vagy? 14?
2009. aug. 7. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem múltál el 18 akkor kell szülői bele egyezés!

Elmész nőgyógyászhoz ő megállapítja, h terhes vagy e! Ha igen és jelzed, h a törpe nem kívánatos most a te életedben. Akkor elküld védőnőhőz, aki ad türelmi időt és "próbál lebeszélni az ellenkezőjéről". Vissza mész megkapod a csekket, amit be kell fizetni, kapsz egy időpontot!

Lehet van még vmi, eüs suliba járok a kórházban én ennyit észleltem belöle!

De ami fontos, védekezés!!

2009. aug. 7. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:

1. várd meg míg megjön, ha nem akkor várj még pár napot.

2. utánna teszt.

3 ha pozitív lett akkor el kell menni dokihoz.

4. ha még nem múltál el 18 akkor kell szülői bele egyezés.

5. a doki jobban eltudja mondani az abortusszal kapcsolatos dolgokat.

6. Ha jól tudom ez most kb 30ezer forint.

2009. aug. 7. 12:01
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

Kell szülő beleegyezés 18 év alatt!

Ha nem jön meg a teszt pozitiv elkell menni nödokihoz, aztán a városházára is kérni engedélyt vagy mit meg ott elkell mondani hogy volt és mért nem szeretnéd a babát.. aztán jön az abortusz.. kemény dolog lehet..sosem akarom megtudni..( nem is fogom felelötlenség miatt-> használok fogamzásgátlót.)

2009. aug. 7. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
le lehet pontozni(első vagyok) de aki ennyire felelőtlen, az minek szexel?
2009. aug. 7. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

ja, minden kb úgy működik mint ahogy itt leírták többen is.

De azt tudnod kell, h az abortusz utáni érzelmeidben csak magadra maradsz. Ott már nem tudunk segíteni, ott nincsenek lépések hogy hogy csináld vissza, azt magadban kell lerendezned, és csak magadat okolhatod majd ha később nem lehet gyereked. Légyszi ne vedd ezt offolásnak, de tisztában kell lenned h ez nem csak egy játék...és nem csak a jelenedre hathat ki egy ilyen döntés, hanem a jövődre is...

2009. aug. 7. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem egy ismim volt abortuszon, ők mondták, a nődoki és védőnő után családsegítőhöz is kell menni.
2009. aug. 7. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
nem olvastam végig a válaszokat nem tudom írta-e már valaki, de a menzesz nem jelent semmit. ezt nekem orvos mondta és a családomból is tudok több ilyen esetet, amikor a terhesség első hónapjaiban lazán véreztek a nők, nem olyan mint a rendes vérzés de vérzés. tehát arra ne bízd magad hogy megjött nem vagyok terhes, mert sajnos lehetsz. tehát ez nem csak a mostani esetre szól hanem ha ilyen van és esélyes a baba akkor máskor is, tesztelj a menzesz után akkor is ha megjött!
2009. aug. 7. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a városházára kell menni! :) Hanem vagy a védőnőhöz vagy a családsegítő központba! Tesómnak 2 abortusza volt, mindkétszer így jártak el.
2009. aug. 7. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért kell lepontozni azt, aki normálisan megírja a frankót??

ezt sosem fogom megérteni...

2009. aug. 7. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!