Van köztetek olyan aki elhatározta nagyon komolyan, hogy most sikerülni fog a babóca és így is lett?
Csatlakozom az első válaszolóhoz. Amikor már ugymond "lemondtam róla" akkor terhes is lettem. 15 hónap után eszméletlenül nagy meglepetés volt.:))
17 hetes kismami
Én elhatároztam, vagyis a férjemmel elhatároztuk, hogy abbahagyom a fogamzásgátló szedését és terhes leszek! Abbahagytam, megjött a mensim és amikor elmúlt neki is láttunk és 3 hét múlva már terhes voltam! :)
Szóval csak pozitívan és sikerülni fog! Szurkolok! :)
16 hkm
Előző vagyok!
Én nem is figyelgettem, hogy mikor volt ovum, egyszerűen csak együtt voltunk kb kétnaponta és bejött! Aztán mint kiderült nem is a 14. napon volt pé-m, hanem a 24.-en, a következő mensi előtt 4 nappal, szóval arra sem lehet adni, hogy kizárólag a 14. nap a jó!
Mi anno kimondtuk októberben,hogy jöjjön a baba mikor akar és decemberben pozitívat teszteltem.Csak simán együtt voltunk mikor jól esett.
Esetleg voltál már kivizsgáláson?1évet mondanak,de ha megnyugtatna sok orvos fél év után is csinál vérvételt meg egyéb vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!