Más is érezte már úgy, hogy neki soha nem fog sikerülni?
Úgy el vagyok kenődve... július óta próbálkozunk, és egyszerűen nem akar összejönni a baba. (jó, igazából október óta, mert az első pár hónapban visszanézve tudom, hogy nem jókor votlunk együtt, nem figyeltünk rá eléggé)Körülöttem mindenkinek pár hónapon belül sikerült, csak persze, hogy nekünk nem.. Tényleg úgy érzem, hogy nekünk SOHA nem fogok teherbe esni. Nem bírom hallani, hogy ne görcsölj rá, mert hogy lehet valamit nem akarni, amit akarok??? Amúgy sem ez minden gondolatom, csak akkor mikor megint megjön, és megint csalódok. Orvos már látott, elvileg minden ok.
Rettegek, hogy nekünk is 5-10 évet kell várni, meg mindenféle vizsgálatokra járni.. Én ezt nem akarom, én nem fogok tudni éveket várni.
Mit csinálok rosszul, hogy nekünk nem sikerül? Másnak miért lehet elsőre, nekünk meg miért nem? Nagyon szomorú vagyok, mert úgy érzem soha életemben nem fogok pozitívat tesztelni...
Mi 7 hónapja várjuk a babát és én is sokszor ugyanezt gondolom ami pedig nem jó, hiszen a gondolatnak teremtő ereje van, így mondhatni saját magunk tesszük meddővé.
Én azért is aggódom, mert szinte minden nap együtt vagyunk, de legritkábban 2 naponta, így tuti elkaptuk a peteérést, ha van.
Mert ez sem biztos, olyan furák a görbéim.
A mostani pl. így alakul eddig:
És mikor lesz itt az ideje... én várnék még x időt boldogan, ha tudnám, hogy van rá garancia, de sajnos nincs.
Én már nem hiszek az ilyen kalkulátorokban, meg hasonlókban. Vettem ovu tesztet, és nem is aznap volt, mikorra mutatta, hanem 5 nappal korábban.(Azóta megjött, abból számoltam vissza) Szedtem vitamint, de abbahagytam, mert minek ha úgysem leszek terhes. Ha minden úgy alakult volna ahogy akartuk, akkor márciusban szülnék.. még csak terhes sem vagyok... :(
13 hónap után csak azért vettem tesztet, hogy ne anélkül menjek dokihoz, hogy nem csináltam, és nem jön meg. Már abszolút lemondtam róla. És akkor pozitív lett. :) A leggagyibbat vettem, délután csináltam meg, gondoltam, annyit elköltöttem már tesztekre 1 év alatt, és akkor... nagyon ledöbbentem.
Már 9 hónapos nagylegénykém van.
Ja, és előtte Clostyval is hónapokig próbálkoztunk, akkor sem jött össze.
Nyugi!
Én 2,5 évig éreztem , hogy nekünk sohasem lesz babánk. De...
30 hkm
Igen. 6 hónap után ne ezen aggódj. Az nem idő, bármennyire is soknak tűnik neked!
Nekünk 6.5 év után jött össze, amikor már egészen letettem róla. Már tesztet sem akartam venni, pedig késett, csak a férjem unszolására tettem meg. És láss csodát: +!
A rágörcsöléssel: én sem bírtam hallani, pedig igazuk volt azoknak, akik mondták. Hogy nehéz szembenézni és szembemenni magunkkal? Igen. De más módja nincs a problémák megoldásának.
Megértem a csalódottságodat!
Én is az vagyok...
Jövő hónapban lesz 3 éve hogy sürgősségi császár miatt koraszülött lett a kisfiam, aki születése után 8 nappal elaludt örökre...
Akkor az orvosom azt mondta ha úgy érzem, majd készen állok egy következő terhességre, menjek hozzá, és kivizsgáltat engem is-párom is...2 év telt el mire ebből a traumából összeszedtem és rászántam magam...
Tavalyi (2010) évünk arra ment hogy kivizsgáltak tetőtől talpig mindkettőnket, semmit nem találtak...
Így szeptemberben úgy álltam az orvosom elé, ha ő kész van, akkor én is... mert csak vele együtt tudom végigcsinálni...
Azóta próbálkozunk a párommal, és nem sikerül.
Decemberben már ovutesztet használtam, most pedig elkezdem a hőmérőzést az orvosom javaslatára.
Én segítek, vagy legalábbis itt leszek bíztatni ha szükséged van rám, szivesen! Legalább én se leszek egyedül :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!