Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is érezte már úgy, hogy...

Más is érezte már úgy, hogy neki soha nem fog sikerülni?

Figyelt kérdés

Úgy el vagyok kenődve... július óta próbálkozunk, és egyszerűen nem akar összejönni a baba. (jó, igazából október óta, mert az első pár hónapban visszanézve tudom, hogy nem jókor votlunk együtt, nem figyeltünk rá eléggé)Körülöttem mindenkinek pár hónapon belül sikerült, csak persze, hogy nekünk nem.. Tényleg úgy érzem, hogy nekünk SOHA nem fogok teherbe esni. Nem bírom hallani, hogy ne görcsölj rá, mert hogy lehet valamit nem akarni, amit akarok??? Amúgy sem ez minden gondolatom, csak akkor mikor megint megjön, és megint csalódok. Orvos már látott, elvileg minden ok.

Rettegek, hogy nekünk is 5-10 évet kell várni, meg mindenféle vizsgálatokra járni.. Én ezt nem akarom, én nem fogok tudni éveket várni.

Mit csinálok rosszul, hogy nekünk nem sikerül? Másnak miért lehet elsőre, nekünk meg miért nem? Nagyon szomorú vagyok, mert úgy érzem soha életemben nem fogok pozitívat tesztelni...

2012. jan. 10. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sziasztok! en is pont ugyanezeket erzem... :( Tavaly mäjus ota probälkozunk, de nem jött meg össze. Gyakran gondolok en is arra, hogy ez nekünk nem fog sikerülni. Körülöttem mindenki szül, mindenkinek gyböl sikerül, van aki ovszer mellett esett teherbe. Mär terhes nöt sem birok lätni, annyira kikeszülök. A barätnömmel is összevsztem, mert azt mondta ne görcsöljek rä, neki az elsö honapban sikerült (naponta 2szer csinälta a ferjevel, persze az nem rägörcsöles). Oh, tartsuk egymäsban a lelket. :)
2012. jan. 11. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok mindenkinek aki babát szeretne! Mi négy éve próbálkozunk, nemsokára 40 éves leszek, de nem adom fel!!!
2012. jan. 11. 21:50
 13/15 anonim válasza:

En is pont igy erzem...mi 1,5 eve probalkozunk. Sajnos nem tudunk olyan gyakra egyutt lenni, de azert amikor fontos ,akkor igyekszunk . Tehat nem vagy egyedul,akiek nem jon ossze . En is nagyon rosszul viselem , raadasul annyira igadozo a hangulatom,nem igazan ertem hogy mi tortenik velem .

Kozben minkenki mar reg babazik korulottem . Nemreg volt lapar mutetem, az orvos biztatott, de szerintem hormonalis problemak is lehetnek, ugy hogy most arra keszulok kivizsgaltatni . Jo lenne tippeket olvasni, ki hogyan veszeli at ezt a nehez idoszakot,hogy lehet atlepni azon,hogy most sem sikerult es remenykedve varni a kovetkezo honapot . Akinek van jo tanacsa, azt szivesen elolvasnam . Addig is kivanok mindenkinek , aki mar nagyon szeretne minel hamarabbi gyermekaldast, csodat amire sokan varunk .

2012. jan. 12. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi majdnem 2 évet vártunk mire a baba összejött. Persze összetehetem a két kezem,hogy ennyi és nem több. Nekem is folyton azt mondták, hogy ne görcsöljek annyi rajta. Én persze úgy éreztem, hogy nem göcsölök, de lehet, hogy mégis, 1 biztos,letettem a hőmérőt.

Kaptam egy tippet egy kedves ismerősömtől, akiknél így sikerült a baba és a 2. hónapra ez alkalmazésa mellett nekünk is sikerült. Mégpedig: együttlét után feküdj a hasadra és próbálj minél tovább úgymaradni.

Remélem ez nálatok is beválik, és nem kell majd annyit küzdenetek, mint nekünk. Sok sikert, remélem tudtam segíteni!

Üdv: 13 hkm

2012. jan. 13. 13:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Aranyosak vagytok!
2012. jan. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!