Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valami gond vagy csak...

Lehet valami gond vagy csak türelmetlen vagyok?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, már van egy 1,5 éves kislányom, akit nem terveztünk, nem is szedtem gyógyszert már évekkel előtte, csak egyszerűen vigyáztunk. Szóval kislányom így született. Egy éves koráig szoptattam, már 5 hónapja van peteérésem, és most, hogy szeretnénk a kistestvért, nem akar összejönni. Hozzáteszem nem görcsösen akarom, csak úgy gondoltam, jöhet a második. Szóval 5 hónapja nem jött össze. Van esetleg valami ami segítheti a könnyebb teherbeesést? Vagy érdemes lenne kivizsgáltatni magunkat annak ellenére, hogy van már egy közös gyerekünk, vagy várjak még és ha igen meddig lehet normális a nem teherbeesés? Köszönöm válaszaitokat.
2012. febr. 14. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

szio én is igy vagyok holnap kellene nem megjönnie ma tesztem negativ volt de még reménykedem...

17 hós kislányom mellé szeretnék még egy babót.

ha most nemsikerül akkor elkezedem menzeszem elsö napjátol inni a cickafarkfű teát majd peteéréskor a palástfűteát.

ha ellmult a mensim bezséltem a dokimmal megyek vizsgálatra kértem Uh és rákérdezek hogy mennyi idő eleteltével lehet ezzel kezdeni valamit.

nekem a 4 dik hónapom hogy nem jön össze

elsö baba fogamzásgátlo melett jött össze most meg egészségesen nem szedek tabit és nem akar jönni jo kérdés miért? foggalmam nincs :( :(

2012. febr. 14. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy mostanában sokkal több a stresz
2012. febr. 14. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:

itt a saját példám:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

11.hónapnál járunk sikertelenül:( esküszöm nem görcsölünk,nem gyertyázom meg ilyenek!

19hónapos a lányom,első hónapban összejött!

Szoptatás abbahagyása utáni 3.hónapban lett peteérésem tehát ha így vesszük csak 6.-7.hónapja próbálkozunk.

Nem tudom,hogy várjunk tovább türelemmel vagy keressünk további lépéseket.Minket már kivizsgáltak,csak a cukor terhelés hiányzik..

2012. febr. 14. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A szoptatás miatt a prolakin hormon szintedet megnézetném a helyedben!Nálunk se jött a kistesó, és sajnos én csak 1 év után mentem el dokihoz.Kiderült, h minimálisan magasabb a határértéknél, kaptam rá gyógyszert és a 2 hónapban már jött a baba.

33km

2012. febr. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!