Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mutathat a görbém? Görbe...

Mit mutathat a görbém? Görbe lent.

Figyelt kérdés

[link]

Jan.31-től kezdtem el új hőmérőt használni előtte azért nincs értelmezhető adat.

2012. febr. 11. 09:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

még nem használtam!!azért sem mert ennyire nem szeretnék rágörcsölni!!bár tök mindegy!!már bocs!!de lehet venni fogok!!bár én a ovut határozottan érzem!!

hát ilyen most a görbém:nem a legszebb!!

[link]

nem tudom te értesz-e hozzá de felraktam!!a 2 nap rosszul mértem a hőmet!!nem kaptam levegőt az orromon!!

2012. febr. 11. 11:17
 22/28 A kérdező kommentje:

Eddig azt hittem, hogy értek a görbékhez, de most már nem:) A múlt havi nekem így alakult:

[link]

És erre hittem azt hogy akkor lehet összejött:) de nem:(

Hát a megfázás bezavart az látszik.

2012. febr. 11. 11:56
 23/28 anonim ***** válasza:
hát ezért is mondom,hogy nem sok remény fűzök az egészhez!!bár most csináltam ki pirosra azt a két napot de így sem jó szerintem!!na majd valamikor csak sikerül!!
2012. febr. 11. 12:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan vettétek hogy nem volt peteérésed!Gyönyörű görbe, egyértelmű peteéréssel a ciklus 13. napján. Ez a ciklusod is 27-28 napos lesz, még 4 nap a nem vártig!
2012. febr. 11. 12:59
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Bijanka a segítséged:) Olvastam, hogy nektek sikerült a baba:) Hány hónapos vagy? Tudjátok, hogy mi lesz?
2012. febr. 11. 15:48
 26/28 anonim ***** válasza:

Lassan a 6. hónapba lépünk! 22 hetes vagyok, és kisfiúúú lesz, Petike:)

Clostival sikerült meg merckforminnal! Te is clostival?

2012. febr. 11. 16:56
 27/28 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!! :)Akkor már minden vészes időszakon túl vagy az nagyon jó:)

Clostyt és bromot is kellett szednem, de jan 25én voltunk a kaáliba és a doki abbahagyatta velem, mert szerinte a lelet értékeimhez nem kell ennyi mindent szednem és ráad nagy adagban így most, ha megjön akkor kell mennem vérvételre majd ultrahangra és utána megmondja, hogy kell e a bromo és milyen mennyiségbe, de a clostyt nem akarja hogy szedjem, de majd meglátjuk:)

2012. febr. 11. 17:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Reméljük, hogy sikerülni fog, és kiderítik az okot! Hát a kritikus időszak talán majd a 38. hét után múlik el nálam. Sajnos ilyenkor is vannak még elég problémák. De csak túlvészeljük!
2012. febr. 11. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!