Mit mutathat a görbém? Görbe lent.
Jan.31-től kezdtem el új hőmérőt használni előtte azért nincs értelmezhető adat.
még nem használtam!!azért sem mert ennyire nem szeretnék rágörcsölni!!bár tök mindegy!!már bocs!!de lehet venni fogok!!bár én a ovut határozottan érzem!!
hát ilyen most a görbém:nem a legszebb!!
nem tudom te értesz-e hozzá de felraktam!!a 2 nap rosszul mértem a hőmet!!nem kaptam levegőt az orromon!!
Eddig azt hittem, hogy értek a görbékhez, de most már nem:) A múlt havi nekem így alakult:
És erre hittem azt hogy akkor lehet összejött:) de nem:(
Hát a megfázás bezavart az látszik.
Lassan a 6. hónapba lépünk! 22 hetes vagyok, és kisfiúúú lesz, Petike:)
Clostival sikerült meg merckforminnal! Te is clostival?
Gratulálok!!! :)Akkor már minden vészes időszakon túl vagy az nagyon jó:)
Clostyt és bromot is kellett szednem, de jan 25én voltunk a kaáliba és a doki abbahagyatta velem, mert szerinte a lelet értékeimhez nem kell ennyi mindent szednem és ráad nagy adagban így most, ha megjön akkor kell mennem vérvételre majd ultrahangra és utána megmondja, hogy kell e a bromo és milyen mennyiségbe, de a clostyt nem akarja hogy szedjem, de majd meglátjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!