Mit mutathat a görbém? Görbe lent.
Figyelt kérdés
Jan.31-től kezdtem el új hőmérőt használni előtte azért nincs értelmezhető adat.
2012. febr. 11. 09:06
1/28 anonim válasza:
Semmit.
Nincs peteérésed ebben a hónapban.
2/28 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor, majd a következő hónapban....
Az a furi, hogy clostyt (3.hónap) és bromocriptidet(8.hónap) is szedek.
2012. febr. 11. 09:12
4/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott semmilyen tünetem lenni ovu idején.
Mensi előtt van mellfájás és a derékfájás. Viszont most 2 nappal vagyok mensi előtt és a mellfájás mellé most nem a derékfájás társult, hanem az állandóan ennék érzés és más tünet nincs. Amiatt raktam fel, mert van egy olyan megérzésem, hogy a hormonjaim megint nem jól működnek.
2012. febr. 11. 09:17
5/28 anonim válasza:
nekem is szokott fájni a mellem de ezt se minden hónapba!!akkor nem is erős a vérzésem!!az evés nálam is előfordul nem várt előtt!!de most nincs!!ja nekem még kb.max 8 nap de lehet kevesebb!!
6/28 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkoztok?
2012. febr. 11. 09:29
8/28 A kérdező kommentje:
Mi május óta. Van már gyereketek? Nekünk még nincs.
2012. febr. 11. 09:35
9/28 anonim válasza:
nekünk sincs!!sajnálom,hogy ilyen rég próbálkoztok!!voltatok már orvosnál??hány évesek vagytok?nekem elvileg van pé-m amit érzek is!!
10/28 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok a párom meg 37. Igen már az elején elmentem a nődokihoz aki kezelt, de most január végén a kaáliba is elmentünk és itt derült ki, hogy túl sokat szedek a bromoból és a clostyt meg nem is lenne szabad, mert a méhfalam vékonyka. Jöv.héten kezdődnek a vizsgálatok. A baba várat magára, de biztos vagyok benne, hogy idővel fog jönni még ha nehezen is és remélem, hogy majd a többi már könnyebb lesz, ja mert három gyerköcöt tervezünk:) De nálatok minden rendbe van ugye?
2012. febr. 11. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!