Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mutathat a görbém? Görbe...

Mit mutathat a görbém? Görbe lent.

Figyelt kérdés

[link]

Jan.31-től kezdtem el új hőmérőt használni előtte azért nincs értelmezhető adat.

2012. febr. 11. 09:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
És mit érzel mikor van pé? Bocsi csak kíváncsi vagyok:)
2012. febr. 11. 09:58
 12/28 anonim ***** válasza:
hát nálam elvileg rendbe van minden!!bár ebbe nem lennék biztos!!talált apró cisztákat de azt mondta a doki,hogy ez nem korosak és nem nagyok tehát lehetek terhes!!a páromnak kellene elmennie dokihoz de eddig mindig úgy alakult,hogy nem tudott elmenni!!ha a páromnál minden rendbe van akkor jön a petevezeték átfújás!!vagy mi a szösz!!amúgy milyen hosszúak a ciklusaid meg mikorra nem várod??
2012. febr. 11. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
a pé-t nem érzem de az ovut igen!!fáj szúr a petefészkem meg krémes folyásom van!!bocs most láttam,hogy írtál!!
2012. febr. 11. 10:05
 14/28 anonim ***** válasza:

haho itt vagy??

valami rosszat mondtam??

2012. febr. 11. 10:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Dehogyis, nem írtál semmi rosszat csak közben tanulok, és nem sokára megyek angol órára:)

A petevezetés átfújásra biztos szükség van?

De nem "görcsölsz" a babán ugye? Mert az csak az esélyeken ront.

Én mindig azokat irigyeltem akiknek elsőre össze jött, sőt körülöttem elég sok "buli" baba van, már mondtam a páromnak lehet ez kell nekünk is:D:D Ti hány évesek vagytok? gondolom az írásaid alapján fiatalok:)

2012. febr. 11. 10:54
 16/28 A kérdező kommentje:
A ciklusaim 25-27, változó, de soha nem maradt ki és kb 4 éve nem szedek fogamzásgátlót. Most elvileg legkésőbb keddig meg kell, hogy jöjjön. De meg is fog, most nem számítok babára, amit a hőmmel kapcsolatban írtam amiatt (hormonok rendetlenkednek szerintem). De következő hónap egy újabb esély lesz:) Neked drukkolok, hogy ez a hónap szerencsés legyen:)
2012. febr. 11. 11:00
 17/28 anonim ***** válasza:
hát a petevezeték átfújásra csak akkor akarja a doki ha a párommal is renden van minden!!addig nem akarja a szervezetemet terhelni!!mert most egyelőre rendben van velem minden!!én 30 vagyok a párom 29 lesz 1 év van köztünk meg egy kicsi!!hát elég nem rágörcsölni erre az egészre!!hőmérőzni meg figyelni a jeleket!így nem lehet!!pedig megfogadtam,hogy nem mérem a hőmet!!
2012. febr. 11. 11:04
 18/28 anonim ***** válasza:
köszi a drukkot!!de azért én is drukkolok neked!!de miért adtad fel??bár nekem még sok van a nem vártig de próbálok reménykedni!!bár ez a fránya megfázás elég rendesen bekavart a hőgörbémbe!!
2012. febr. 11. 11:07
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen nehéz nem rágörcsölni, főleg aki figyeli a hőjét, ovu tesztet használ az minden egyes jelen izgul. Főleg, hogy egy baba a legszebb dolog:) Én görcsöltem az első fél évben, de mára már megnyugodtam valamennyire a hőmet már úgy mérem, hogy reggel 6.30ra be van állítva az óra, sokszor a párom mosolyog, hogy még szinte alszom amikor mérem a hőm:D:D

Használtál már ovu tesztet?

2012. febr. 11. 11:10
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nem adtam fel, de tudom, hogy ez nem az a hónap amikor megfogant volna. A március esélyesebb lesz főleg, hogy alig lesz időm erre odafigyelni:)

8nap az mindjárt itt van:) Amúgy vezeted valahol a hőd? ha igen belinkelnéd?

2012. febr. 11. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!