Szerintetek volt peteérésem? Aggaszt, hogy újra leesett a hőm.
1. vagyok!
Húhh nem hittem volna hogy ilyen "vitát" váltok ki. :-)
Volt peteérés, nem volt....
Azért mindenki válaszát köszönöm. Most mértem először, nincs viszonyítási alapom.
Bijankának üzenném hogy nincs 4 napom a nem várig. Mert 32 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 31. napon. És ha már megjön akkor ajánlom is neki hogy időben jöjjön meg, ne késsen mert nem akarom hiú ábrándokba kergetni magam feleslegesen. 1-szer nyáron előfordult hogy a 39. napra jött meg, közben orvos is ellenőrzött peteérés miatt és olyan vastagnak látta a méhnyálkahártyát hogy azt gyanította nagyon korai terhes vagyok. Persze szárnyaltam a boldogságtól, és bár mondta hogy még ne éljem bele magam míg biztosat nem tud mondani... én beleéltem... és koppantam amikor a 39. napon megjött...
Úgyhogy elegem van a csalódásból már! Ezért utálom ha késik. Vagy időben jöjjön meg, vagy semmikor (de annak nyomós boldogságos oka legyen :-)
Amúgy igen, nekem elég alacsony a hőm. Fura is nekem hogy láttam valakinél felmegy 37-re. Engem a 37 fok már kiüt, akkor lázas vagyok, felkelni sem bírok. Amúgy hőemelkedésnél magasabb lázam nem is volt a 30 évem alatt. Lekopogom. Kopp-kopp. De nálam a hőemelkedés egyenlő azzal ha valakinek 39 fokos.
Valaki tudna linkelni olyan hőgörbét amiből baba lett? Kiváncsi vagyok az ilyenekre.
Ha nekem sikerült volna, akkor szerintem nem eshetne vissza 1 tizedessel sem a hőm, nem? vagy rosszul tudom?
Hát nekem mindegy, a görbe alapján pedig a 10. dpo-n vagy, úgyhogy 4 nap, de mondom nekem mindegy, minden ciklus más, én csak a görbédből tudok rá következtetni, aszerint még 4 nap!
Pajzsmirigyeddel minden oké?
Áruljatok el nekem valamit mert 30 éves létemre nem értem, pedig már szültem is:
MI AZ A DPO. ???
Komolyan fogalmam sincs.
Egyébként igen, minden oké minden eredményemmel. Ki vagyunk és be vagyunk vizsgáltatva a párommal egyetemben :-)
Na már rájöttem mi az... utánanéztem.
Szóval 4 napom van a nem vártig? Hát most majd kiderül.
Néhány példagörbe, mind babásak!!! :)
Van egy pár olyan, mint a miénk, hogy leesett a hő, nézd meg!!!! :) Nem teljesen reménytelen szerintem...
Köszi kérdező, aranyos vagy.
De nekem ebben a hónapban nincs tovább remény... ma megjött, óramű pontossággal.
Sajnos.
Pedig annyira bíztam... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!