Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt peteérésem?...

Szerintetek volt peteérésem? Aggaszt, hogy újra leesett a hőm.

Figyelt kérdés

Melleékelem a diagramomat!!

[link]

2012. febr. 10. 09:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne a zöld alaphőt nézd, az csak egy tájékoztató, azt kell figyelni hogy a legalacsonyabban 35.3 van. Ehhez képest ugrott a hő másnap 36,4-re, és akkor nincs meg a peteérés ha megint 36 alá esne. Eddig szépen fent van, ő alacsony hővel van, de neki a 35,3-hoz képest a 36,4 magasnak számít:)Remélem tudtam segíteni
2012. febr. 10. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

Húhh nem hittem volna hogy ilyen "vitát" váltok ki. :-)

Volt peteérés, nem volt....

Azért mindenki válaszát köszönöm. Most mértem először, nincs viszonyítási alapom.

Bijankának üzenném hogy nincs 4 napom a nem várig. Mert 32 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 31. napon. És ha már megjön akkor ajánlom is neki hogy időben jöjjön meg, ne késsen mert nem akarom hiú ábrándokba kergetni magam feleslegesen. 1-szer nyáron előfordult hogy a 39. napra jött meg, közben orvos is ellenőrzött peteérés miatt és olyan vastagnak látta a méhnyálkahártyát hogy azt gyanította nagyon korai terhes vagyok. Persze szárnyaltam a boldogságtól, és bár mondta hogy még ne éljem bele magam míg biztosat nem tud mondani... én beleéltem... és koppantam amikor a 39. napon megjött...

Úgyhogy elegem van a csalódásból már! Ezért utálom ha késik. Vagy időben jöjjön meg, vagy semmikor (de annak nyomós boldogságos oka legyen :-)

Amúgy igen, nekem elég alacsony a hőm. Fura is nekem hogy láttam valakinél felmegy 37-re. Engem a 37 fok már kiüt, akkor lázas vagyok, felkelni sem bírok. Amúgy hőemelkedésnél magasabb lázam nem is volt a 30 évem alatt. Lekopogom. Kopp-kopp. De nálam a hőemelkedés egyenlő azzal ha valakinek 39 fokos.

Valaki tudna linkelni olyan hőgörbét amiből baba lett? Kiváncsi vagyok az ilyenekre.

Ha nekem sikerült volna, akkor szerintem nem eshetne vissza 1 tizedessel sem a hőm, nem? vagy rosszul tudom?

2012. febr. 10. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát nekem mindegy, a görbe alapján pedig a 10. dpo-n vagy, úgyhogy 4 nap, de mondom nekem mindegy, minden ciklus más, én csak a görbédből tudok rá következtetni, aszerint még 4 nap!

Pajzsmirigyeddel minden oké?

2012. febr. 10. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Áruljatok el nekem valamit mert 30 éves létemre nem értem, pedig már szültem is:

MI AZ A DPO. ???

Komolyan fogalmam sincs.

Egyébként igen, minden oké minden eredményemmel. Ki vagyunk és be vagyunk vizsgáltatva a párommal egyetemben :-)

2012. febr. 10. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Na már rájöttem mi az... utánanéztem.

Szóval 4 napom van a nem vártig? Hát most majd kiderül.

2012. febr. 10. 19:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Néhány példagörbe, mind babásak!!! :)

[link]

Van egy pár olyan, mint a miénk, hogy leesett a hő, nézd meg!!!! :) Nem teljesen reménytelen szerintem...

2012. febr. 10. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező, aranyos vagy.

De nekem ebben a hónapban nincs tovább remény... ma megjött, óramű pontossággal.

Sajnos.

Pedig annyira bíztam... :-(

2012. febr. 11. 17:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de ne add fel!! Tudod, új hónap, új remény... Én is így állok hozzá, előbb-utóbb össze kell, hogy jöjjön!!! Szorítok nagyon, hogy most sikerüljön majd!!
2012. febr. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!