Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van v. ki akinek 3 hós volt a...

Van v. ki akinek 3 hós volt a babája amikor újra terhes lett?

Figyelt kérdés
Milyen nehézségek voltak?
2012. febr. 8. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy távoli rokonunk, neki ikrei lettek majd rá 11 hónapra jött még egy kisfiú. Terhességel szerintem nem volt gond, de most sok segítsége van és megoldja.
2012. febr. 9. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok, ma teszteltem. Hát, nem lettem okosabb. Egy csík jelent meg, meg is nyugodtam, aztán időn túl egy fura és nagyon halvány második. Szinte nem is lehet látni, de idegesít, hogy ott van, és nem olyan, mint az normál csík. Egyetlen együttlétünk férjemmel jan.6-án volt, akkor már erősebbnek kéne lennie, vagy nem? Szóval pár nap, és ismétlek. Addig tűkön ülök, bakker.
2012. febr. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!