Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van v. ki akinek 3 hós volt a...

Van v. ki akinek 3 hós volt a babája amikor újra terhes lett?

Figyelt kérdés
Milyen nehézségek voltak?
2012. febr. 8. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, a barátnőm.

A jól szopizó kislány, egyik percről a másikra nem fogadta el a cicit. A lefejt anyatejet. A gyerekorvos már gasztrora akarta küldeni, amikor a beutalót a kezébe nyomta, csak úgy megjegyezte, h anyuka azért csináljon gy terhes tesztet előtte. Igy derült ki, még nem is volt mensije szülés után.

Nehézség amiről én tudok, h korán kinyílt a méhszáj, és nem emelhetett, pedig a "nagy" is csak baba volt még, sokat kellett emelgetni.

De biztosan kapsz majd személyes tapasztalatokat is, hisz sok ilyenről lehet hallani.

2012. febr. 8. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem jövőhéten lesz 3 hónapos a babám, de megint fura tüneteim vannak, holnapután tesztelek (akkor tudok tesztet venni). Isten óvjon, hogy pozitív legyen, akarunk tesót, de nem ilyen korán... Azért írtam, mert ha mégis az lesz, kíváncsi leszek a válaszokra, tanácsokra.
2012. febr. 8. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Most pont egy ismerősünk van így, bár nem szoptat,mert nem tud szegény, de állítólag újra ugyanazok a tünetei,mint a kislányával volt,a kislánya 4hónapos lesz a napokban. Hát kíváncsian várjuk az eredményt :)
2012. febr. 9. 05:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Apósom 2. felesége volt így. Azt hiszem 8 héttel a szülés után újra terhes lett. Azt mondta, h az első időben nagyon nehéz és fárasztó volt, de ha újrakezdhetné, akkor is így csinálná, mert teljesen együtt nőttek fel a gyerekei és remekül elszórakoztatták/ szórakoztatják egymást.
2012. febr. 9. 07:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy írtatok!

Nekem van egy 4 és egy 3 éves fiam és egy 3 hónapos fiam.

Szopizik, még nem jött meg szülés óta és pár napja én is furán érzem magam.

Babám nem nagyon akar szopni, pedig eddig nem volt gond, hányingerem van, 3x már sikerült hányni :O

Én ma tesztelek.

Az első kettő között 14 hónap a különbség. Nagyon imádják egymást és a terhesség, szülés könnyű volt.

2 picivel csak az elején volt nehéz, igaz nekem a férjem egy hivatalos tündér :) nagyon sokat segít :)

Aki 2 nap múlva tesztel: légyszi írd majd meg, hogy mi lett az eredmény :)

2012. febr. 9. 08:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia, nekem két ismerősöm járt így. Az egyik a fiát megszülte január elején, a másik fiát december 24.-én. Hát volt nagy csodálkozás, nehéz volt nekik, de megtartották. A két fiú, egy osztályba jár.:)

A másik ismerősömnek van egy 4 éves fia, a második gyerekét 2010 őszén szülte, a 3. gyerekét, 2011 őszén. (nincs meg közöttük se az 1 év) Hát ők elég rossz körülmények közt élnek, a gyerekek elég sírósak, hasfájósak voltak, az anyuka alig él a kimerültségtől mikor összefutok vele.

2012. febr. 9. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
A testvéreim között 1 év és 1 nap van. Nagyon jó testvérek, anyukám is mindig azt mondja, hogy milyen jó, hogy így alakult. Neki nem volt különösebben nehéz, igaz én már 10 éves voltam, a bátyám pedig 12 amikor születtek, így sokat tudtunk segíteni.
2012. febr. 9. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudjatok, de aki nem akarja, az hogy lesz terhes 1-2-3 hónap után? Nem védekeztek? Most komolyan. Nem értem.
2012. febr. 9. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok (aki holnap reggel tesztelek, ma megyek tesztet venni). Mi védekeztünk, szülés óta egyszer voltunk együtt a férjemmel, gumival, nyugodt is voltam eddig, csak kezdenek babás-tüneteim lenni. Igaz, én remélem, téves lesz a dolog, és még nem lesz tesó (év végén szeretnénk nekikezdeni) de ha mégis, akkor jöjjön. Azt mondják, ilyenkor termékenyebb a nő...
2012. febr. 9. 13:31
 10/12 A kérdező kommentje:
én csináltam tesztet, negatív lett
2012. febr. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!