Akinek külön szobában alszik a babája! Amikor beteg akkor veletek alszik?
Igen nálunk így van!
1.mert így mindig ott a kezem a fején,hogy ellenőrizzem a lázát
2.ha taknyos is,alig kap levegőt,mert cumival alszik,így sokat szívom is az orrát éjszaka
2-es válaszoló!
Nálunk is pont így van,pont emiatt alszik velünk,ilyenkor max 2 napig alszik velünk de annyira megszokja h utána megint pár nap szenvedés a saját kiságyba visszatérni:(
2.vagyok
Nálunk ezzel nincs gond...lekopogom!
Nem alszik velünk. Ha beteg lenne, de eddig még szerencsére nem volt (5 hónapos), akkor én mennék be a szobájába 'aludni', bár azt úgy sem tudnék.
Amikor az első kötelező injekció után belázasodott, akkor pl. nem aludtam bent, de hajnali 2-kor megérzés miatt bementem a szobájába megnézni a homlokát. Kivettem az ágyból, felraktam neki egy kúpot, megetettem, hogy ne száradjon ki és aludt is tovább. 1 órát még éber állapotban voltam, de nem volt különösebb probléma.
Alapvetően nem. De volt már ilyen is, meg olyan is.
Rugalmasan kezeljük ezt a kérdést (is).
No meg néha egyszerűbb odavenni a gyereket, mint 20 percenként bemenni hozzá...
A gyerekeknek /babáknak betegség (vagy más, akár lelki krízis) esetén több testi kontaktusra van szüksége, és amint megoldódik a dolog, tud újra a saját ágyában lenni.
Szia!
Szerencsére (lekopogom), az én 16 hónapos nagylányom még nem volt beteg.
De: ha megbetegedne, akkor sem hoznám ki a saját megszokott, nyugodt kis környezetéből, én költöznék be az Ő szobájába matracon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!