Engednétek hogy jöjjön ha beteg volt?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm jönne ma át hozzám,hogy segitsen 2,5 és egy éves gyerekeim mellett takaritanom.Az illető 2 hete lassan beteg lett,de valószinűleg a gyerekeimtől kapta el,merthogy ők is betegek voltak. Elment orvoshoz,beszedte az antibiotikumot még mult héten. Már jól van de néha még köhög párat. Kontrollra ma kellett volna mennie,de nem volt ott az orvosa.A nagyobbik lányom mult héten korházban volt 4 napot,tüdőgyulladás gyanuval,de szerencsére átment rajta a dolog.2011. dec. 12. 09:30
1/4 anonim válasza:
Ha nem tüdőgyulladása volt az ismerősnek, akkor én engedném.
Már nem fertőz szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem,csak valami köhögős-lerakodott nyavaja. A lányom volt tüdőgyulladás gyanus,de átment rajta is!
2011. dec. 12. 10:04
3/4 anonim válasza:
Akkor én engedném, de ez csak az én véleményem!
Max azért ne puszilgassa őket!
Gondolj bele, hogy megy egy ismerősöd hozzátok és lappang benne egy influenza, de még jól van. Simán átadhatja. Aztán másnap felhív, hogy 39 fokos láza van, és dokinál ül...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,csak az anyum zavart össze,mert ő tul óvatos,és ő mondta hogy minimum egy hétig még nem engedné. Puszilgatni biztosan nem fogja őket,meg szerencsére nála a kézmosás dologgal sincs gond.
2011. dec. 12. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!