6 hetes babámmal be kell feküdni vizsgáltok miatt kórházba (Zalaegerszeg). Hogyan tudok vele ott lenni? Lehetünk egy szobában vagy csak szoptatni adják oda? Nekem fizetnem kell hogy ott alszom?
7 hetesen került koraszülött lányom kórházba. igaz nálunk kegyetlen viszonyok voltak. széken aludtam, természetes hogy bent maradok vele. volt külön vip szoba az 5ezer/éj volt. 11 hetesen ismét kórházba került a szomszéd városba, ott már eleve vip szobát kértünk az előző okok miatt.
milyen kivizsgálás lesz? doki nem mondta hogy mégis hény napot lesztek bent? hívd fel a kórház csecsemőosztályát, ott tudnak felvilágosítást adni, mi is azt tettük anno. (nyíregyháza)
Kedves zalaegerszegi anyuka! (14,14-es)
Felhívtuk őket, sajnos a fizetős szoba foglalt, azt mondták van valami "Mamaház", azt nem tudod milyen? Gondolom sima szobák ahol nem lehet állandóan velünk a baba :(
14.31-es vagyok.
akkor most nem értem. nem lehetsz ott a babával a csecsemőosztályon? mármint hogy foglalt a vip szoba? amikor a másik városba akarták befektetni a lányomat, láttam rosszabb helyzet mint itt nálunk. mondtam ha nincs vip szoba már megyünk haza...érdekes, egyből akadt egy üres szoba. de persze nem mindenki teheti meg. remélem ott tudsz lenni a picur mellett. én tuti nem hagynám ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!