6 hetes babámmal be kell feküdni vizsgáltok miatt kórházba (Zalaegerszeg). Hogyan tudok vele ott lenni? Lehetünk egy szobában vagy csak szoptatni adják oda? Nekem fizetnem kell hogy ott alszom?
Van 3 választásod:
1. Rendes kórterembe (4-5-6 ágyas) ott vagy a babád ágya mellett, és egy kisszéken töltöd az éjszakákat.
2. Mamaszálló-amikor egész nap ott lehetsz a babáddal, de aludni, zuhanyozni a te szállásodon kell. Külön házban, de a kórház területén.
3. Fizetős szoba (ami jelenleg foglalt) 3 éve volt szerencsém hozzá, de még tényleg ez a leghumánusabb. Itt van saját TV, saját ágy (neked és a picinek) és te is kapsz reggelit, ebédet, vacsorát.
Nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy ha most foglalt is, de próbálsz előre lefoglaltatni magatoknak egy szobát. Szerintem így járnátok a legjobban. Azt hiszem, ha kisszéken üldögélős verziót választod, akkor még zuhanyoznod sem lehet (ezt nem tudom biztosan) de amikor mi bent voltunk akkor az egerszegi anyukák hazajártak zuhanyozni...gondolom ez neked körülményes lenne, ha nem vagy egerszegi. Sajnos ezek a lehetőségek.
16:11-es vagyok. És az Uh-n kívül valamiben megnyilvánult ez a babádnál?
Egyébként én is marhára kiverném a hisztit... Oké, hogy a kórház területén van, na de éjjel ha felkel hogy szoptatod meg?!
Kedves Kérdező!
Remélem, sikerül együtt maradni a babáddal éjjel-nappal... Az én babám 3 hétig volt kórházban, két helyen (Madarász intenzív osztály, Országos Kardiológiai Intézet), egyik helyen sem lehettem vele éjjel, pedig anyatejes, sőt cicin alvó baba) volt. Az elején szondán kapott enni, mert nem fogadta el a cumisüveget, aztán elfogadta, vittem be neki lefejt tejet. A cicin alvásról leszokott, keservesen. Már nem szopizik olyan élvezettel, mint eddig :(
Minden jót nektek, bulizd ki, hogy együtt lehessetek! A jobb helyeken a szoptató anyák előnyt élveznek!
Ez azért szégyen, hogy Zalaegerszeg ilyen elmaradott, Keszthelyen, pedig jóval kisebb kórház, az is egy szobában lehet (külön ágyban) éjjel nappal a gyerekkel, aki nem szoptat, és már nagyobb a baba, sőt még ellátást is kap, nem hogy még én fizessek. Mi egy hetet töltöttünk bent Keszthelyen húgyúti fertőzéssel.
Érdekes hogy Zalaegerszegen arra van pénz, hogy minden ajtót lekódoljanak, de anyuka fizethet. (Mi alig tudtunk átjutni a gyerekosztályról, az izotóp dignosztikára, mert minden ajtónál kódot kell beírni, mint egy börtönben)
Mivel már régi a kérdés, gondolom már túl vagytok a dolgon, remélem jól alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!