Normális ez a hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Megfogadtam,hogy ha most megjön,akkor hőmérőzni fogok! Csak otthon vezetem papíron,de érdekesen alakul! 1.ciklusnap 36,7 , 2.nap 37,1 , 3.nap 36,8 , 4.nap 36,6 , 5.nap 37,3! Nem vagyok beteg,meg semmi bajom,ezek a reggeli ébredés utáni digivel szájban mért eredmények! Kb. 3-4 percig mérem,de három perc után nem megy már feljebb,nem változik az eredmény! Szóval úgy tudom ha megjön,akkor leesik a hő! De ez nem úgy néz ki,mint ami nagyon leesne!2012. febr. 8. 19:39
11/13 A kérdező kommentje:
8-as,igen,még tart a mensim! Az előző 6 nap volt! Az első 3 nagyon erős,aztán az utolsó 3 alig van! Szóval holnap lesz elvileg az utolsó nap,és ma is 37,2 volt a hőm reggel! Pedig a párna mellett van a hőmérőm,tehát reggel 7:30-kor ébreszt a telefon,és csak meg kell fordulnom,kivenni a tokból,és mérni! Tehát nem is mozgok sokat!
2012. febr. 9. 17:19
12/13 A kérdező kommentje:
9-es! Milyen szabályok vannak? Minden nap 7:30-kor mérem,ugyanazzal a hőmérővel,ugyanannyi idejig! Mensi 1.napjától mérem,most vagyok a 6. napon! Még tart a mensi,és bocsi,nekem akkor 7 napig tart sajnos! Pm.alul működésem volt,de már helyre raktuk,minden rendben vele,az kezelve van!
2012. febr. 9. 17:22
13/13 anonim válasza:
Ha bármilyen nyílásban méred a hődet, mindegy hogy száj, hüvej vagy popsi, abból vonni kell 0,5 C-ot, hogy a hónalj hődet megkapd.
A szájban 37,2 az nem olyan magas, ha úgy vesszük, hogy az 36,7. Menstruásió mellett lehetséges.
Az összességet kell nézni. Nekem a menstruáció mellett 35,5, és semmi bajom. Méllyen alszom nagyon.
Az a lényeg, hogy mikor pete érés van, az szépen kirajzolódjon a többi naptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!