Normális ez a hőmérséklet?
A testben mért hő 0,5-tel magasabb, mint amit a hónod alatt mérsz.
Levontál belőlle?
A ciklus.hu-n jobban tudnád vezetni.
Bocsi,nem nagyon értek hozzá! Miért kellene levonni belőle? Úgy tudom a szájban márt eredményekből nem kell levonni! Vagy igen? Ez most komoly,hogy le kell vonni belőle fél fokot?
Azért nem vezetem net-en,mert ugyanazt a vonalat otthon is be tudom húzni,és ugyanazt látom,mint ciklus.hu-n! Meg otthon nincs gépem,elég a meló helyen előtte ülni! :(
A hőddel semmi baj nincs így!
Ha nem vonod le, akkor magasabb eredményt kapsz. Nem baj, de akkor ezt mindíg figyelembe kell venni, mert így viszont úgy néz ki mint ha lázas lennél.
A ciklus.hu-n ingyenessen vezetheted, és segít kiszámolni, hogy mikor lesz peteérésed. Sok mindent megmutat.
De amit te papíron vezetsz, azzal sincs baj. az is jó.
Köszönöm a segítséget! Akkor fél fokotlevonok,és újra rajzolom a görbémet! :D
Utána éztem anno,és sehol nem írja,hogy le kellene vonni 0,5-öt,és ezért nem tudtam róla!
De mégegyszer köszönöm! :)
Én hüvelyben mérem (5 percig digitálissal) évek óta, de nekem még akkor se szokott ilyen magas lenni a hőm a follikuláris szakaszban. Pajzsmirigyed rendben van egyébként?
Ja, fölösleges a levonogatással bajlódni, úgyis az összhatás a lényeg, ahogyan az egyes mért értékek viszonyulnak egymáshoz.
kérdező:
akkor most megjött vagy még tart a menszid??ha még megvan akkor lehet nem eset vissza!!de le fog esni!!legalább is szerintem!!
A szájban mért hőnél nem kell levonni semmit, csak a popsiban mértnél.
Én szájban mérem, az alaphőm 36,3 muindenféle levonás nélkül. Digitális hőmérő hónaljban nem megbízható, nem ad pontos értéket. Tudom, most vizsgáztam belőle! :)Meg tapasztalat is sajna.
Viszont abban igaza volt az egyik válaszolónak, hogy a magasabb ébredési hő pajzsmirigy túlműködésre is utalhat.
Mindig ugyanabban az időben méred és betartod a szabályokat? Mert attól is ugrálhat a hő, ha nem.
Pl. mindig ugyanott méred-e, van-e egyhuzamban 4-5 óra alvás megszakítás nélkül? Ébredés után azonnal hőmérés, nem szabad felülni és semmit sem csinálni... stb. :)
Menstruálsz még? Mert van akinél akkor ugrál a hő és megnyugszik, ha vége a vérzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!