5-ére nem vártam nem is jött holnap reggel csinálhatok tesztet?
Sziasztok nem tudom mi van velem mert nagyon szúr a hasam alja hol jobb hol bal oldalt. Érdemes lenne tesztet csinálni vagy csak elpocsékolom. Már szeretnénk babát a párommal és meg lepi lenne mert pont most nem számítottunk rá hogy sikerülhetett.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok. Sajnos negatív lett :(
nem tudom akkor miért nem jön meg,de azért köszönöm hogy mellettem álltok
Szia! Egy korábbi válaszoló vagyok!
Sajnálom hogy negatív lett a teszted!!!Ne csüggedj, előbb-utóbb sikerülni fog. Mi 9 hónapig próbálkoztunk, nekem is nagyon nehéz, fizikailag megterhelő egész nap állós, járkálós, ráadásul nagyon stresszes melóm van/volt. Aztán jött egy téli hónap amikor alig dolgoztam. És csodák csodájára akkor sikerült teherbe esnem, nagyon el voltam előtte keseredve. Úgyhogy szerintem nemcsak akkor kell kerülni a nehéz munkát, nehéz dolgok emelgetését, ha már teherbe estél, hanem előtte is... Szerintem! Legalábbis én úgy gondolom hogy nekünk is anno azért jött össze, mert úgymond "megpihent" a szervezetem. Remélem nektek is hamar összejön majd. Próbálj meg sokat pihenni és ha lehet akkor mellőzd a nehéz dolgok emlegetését(jó persze tudom a munkahelyen úgy sem tudod megoldani). Fel a fejjel, sikerülni fog, lehet már a következő menzeszed nem jön meg!
Üdv.: egy 4 hónapos kislány boldog anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!