5-ére nem vártam nem is jött holnap reggel csinálhatok tesztet?
Sziasztok nem tudom mi van velem mert nagyon szúr a hasam alja hol jobb hol bal oldalt. Érdemes lenne tesztet csinálni vagy csak elpocsékolom. Már szeretnénk babát a párommal és meg lepi lenne mert pont most nem számítottunk rá hogy sikerülhetett.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem nyugodtan tesztelj, én nemvárt előtt egy nappal már pozitívat teszteltem.
Drukkolok!
Tesztelj!!!!!Szerintem pozitív lesz! Nekünk is úgy volt hogy már 9hónapja próbálkoztunk, aztán amikor már éppen feladtam és azt mondtam hogy tuti hogy "nem lehet gyerekem" na akkor sikerült! Drukkolok! Majd írj hogy pozitív lett-e!!!!Kíváncsi vagyok!!!
Ja és én 7 terhességi tesztet csináltam, mire elhittem hogy tényleg várandós vagyok! Mindenki nevetett rajtam :)
Én is 5-re nem vártam, de már 3-án teszteltem pozitívat :) Most egy picit nekem is szúr lent jobb oldalon.
Szerintem tesztelj.
tesztelj most. pozitív lesz érzem :)
2 kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!