Holnap lesz a 11. dpo. Reggel csinálhatok már szerintetek egy Clearblue tesztet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:57
1/12 anonim válasza:
csinálhatsz persze, de nagy valószinűséggel negativ lesz ezét javaslom várjál még 2 napot. Akkor már több esélyed van hogy a valós hezetet mutassa.
3/12 anonim válasza:
Hát törvény nem tiltja de teljesen felesleges. Igen nagy eséllyel negatív lesz ha van babád ha nincs.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Olyan lassan telik az idő :) Ma kellett volna megjönnie. Pár nappal később volt ovum, mint a félidő. A hőm még szépen fent van.
2010. dec. 2. 17:05
5/12 anonim válasza:
Megértelek, én is ugyanebben a cipőben járok, de még nincs értelme sajnos. Pedig az ember olyan szívesen tudná az igazat bármi legyen is az...
6/12 anonim válasza:
én nem méricskéltem semmit a ciklus alatt, csak azt tudom, hogy normál hosszúságú ciklusnál a nem várt 10. napján lett pozitív a Clearblue. Megjegyzem, ez volt az első, ami terhességet mutatott. A második babánál is maradta ma már egyszer jó hírt hozó tesztnél, ott az elmaradás 4. napján lett pozitív.
7/12 anonim válasza:
Nekem a 9. dpo-n lett pozitív a ClearBlue, de nem törvényszerű, hogy mindenkinél így van. Ha nem akarsz csalódni (ha esetleg korán lenne a teszt és negatívat mutatna), inkább halaszd 1-2 nappal későbbre. Én megcsináltam, mert volt még ezenkívül jó sok tesztem, mindennap többet teszteltem:)
8/12 A kérdező kommentje:
Halvány, de egyértelműen pozitív :DDD Nem hiszem el!!!
2010. dec. 3. 09:49
9/12 anonim válasza:
Szívből gratulálok, én ma vagyok a 10. dpo-n és nem merek tesztelni. Annyira szeretném tudni, de annyira félek a csalódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!