Valaki itt azt irta hogy amikor megkellene jonnie ra eggy hetre lehet terhessegi tesztet csinalni. Ez azt jelenti hogy ha 10-napom van meg a menziig akkor mondjuk holnap reggel csinalhatok tesztet? 10ml/uh-erzekeny tesztel?
akkor azt sem érted amit leírtál?
Amikor meg kellene jönnie az mondjuk 5.-e és rá egy hétre 12.-e van, tehát nem a mensi előtt egy héttel gondolta aki ezt írta...
Azonkívül a teszten rajt van , hogy a mensi napjátmeg kell várni,és utána bármikor elvégezhető.
Tehát ha 10 napod van mensiig akkor 11 nap múlva tesztelhetsz legkorábban, mert a beágyazódás előtt nincs mit tesztelni az pedig a szex után legalább egy hét.
Tesztelni a nem várt menzi napján érdemes, addigra már elég magas a HCG szint ahhoz, hogy kimutassa a terhességet (de még ilyenkor is vannak kivételek).
A DM-ben én láttam 10 napos terhességet kimutató tesztet, de szerintem ilyen korán még nem képes helyes eredményt mutatni egy teszt sem. Azért szorítok!
Nekem 11 nappal ovulacio utan halvanyan, 12 nappal ovulacio utan erosen pozitiv volt.
Eloszor 25-os, aztan 10-es teszttel.
Forras: 10 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!