Szüzen lehet valaki terhes?
Figyelt kérdés
Lehet olyan, hogy valaki nem volt még fiúval és mégis terhes lett?2009. jún. 1. 17:20
11/23 anonim válasza:
Nagyon ritkán előfordul hogy szex és sperma nélkül is terhes lesz egy lány, valahogy osztódik a pete. ez viszont annyira ritka, hogy ettől ne félj.
terhesség az attól lesz, hogy sperma kerül a hüvelyedbe.
12/23 A kérdező kommentje:
Mennyire ritka ez?
2009. jún. 1. 17:47
13/23 anonim válasza:
Annyira ritka hogy elméleti síkon létezik ez és még az orvosoknak sem sikerült bizonyítani hogy ez megtörténhet...
14/23 A kérdező kommentje:
Megvagyok könnyebbülve. Köszönöm.
2009. jún. 1. 17:52
15/23 anonim válasza:
Ez annyira ritka, hogy én még csak a Jurassic parkban hallottam ilyet, amikor a nőstény dínók valahogy megtermékenyítették a tojásaikat. Ne ijesztgessük már szegényt ilyesmivel!
16/23 A kérdező kommentje:
A Doktor House utolsó részében hallottam ezt, és azóta egy kicsit szorongok...
2009. jún. 1. 17:58
17/23 anonim válasza:
Akkor X-aktákat egyáltalán ne nézz :D
18/23 anonim válasza:
Osztódik a pete sejt? Honnan szedted ezt a butaságod, a dr Hausból? Férfi nélkül senki se lesz terhes soha! Ez 100%-lék.
19/23 anonim válasza:
:) ennyi hulyeseget osszehordani....
de a legjobb: "meg nem volt felvilagosito orank" :D
A valaszt:nehany normalis valaszolo mar megirta
"magatol osztodik a petesejt"...meg ilyet..
20/23 anonim válasza:
Elozo vagyok.
Nem akartalak amugy megbantani es elhiszem h nem volt meg felvilagosito oratok,de mar a csapbol is ez folyik.
Edesanyaddal nem tudtok errol beszelgetni?
Nagyon sok konyv van mar ami errol szol,olvassal vagy interneten is talasz mar errol anyagot.
Ja es ne parazz mindenen!Oke?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!