Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszurd kérdés, de szüzen ugye semmiképp nem lehetek terhes? (bővebben lent)
Szinte tudom mik lesznek a válaszok, figyeltem bioszon és stb., de muszáj megkérdeznem.
A szitu: épp kézimunkáztam a barátomnak és a többi... amikor elélvezett. Meztelenek voltunk mindketten és az ondóból került a hüvelyemre.De még szűz vagyok.Eszembe sem jutott volna megkérdezni, ha nem késne több napja.
Kérlek komoly válaszokat, akkor is ha a kérdés kicsit komolytalan.
De, teherbe eshetsz. A szűzhártya (ha egyáltalán meg van, mert ugye nem csak szexnél szakadhat el) nem teljesen zárt, nyilván van rajta lyuk, ahol a menesz távozik. Ha spermás ujjal felnyúlkál a hüvelyedbe, lehetsz terhes.
De azért attól, hogy a hüvelyedre került (bár ez így nem értelmes, mert a hüvelyed belül van, nem tud rákerülni, csak bele...szóval gondolom úgy értetted, hogy a bejárathoz) akkor nincs sok esélye. Mondhatni nulla. Azért annyira nem egyszerű teherbe esni. Elég sok spermium kell hozzá, és fel kell menniük egészen a petevezetőig.
De azért jó lenne, ha a barátod nem a hüvelyedre nyomná a cuccot. A hasad vagy egyéb testrészed nem jó?...
Ha terhes vagy, akkor bizony Te vagy a világ legszerencsétlenebb embere. Nagyon minimális az esély.
A késés lehet attól is, hogy ezen görcsölsz. De a biztos válaszért mondjuk egy nőgyógyászt érdemes felkeresni.
A hüvelyedre került?
Nem tudom, azt akartad-e írni, hogy a suncidra került vagy a hüvelyedbe került. Ha utóbbi, akkor lehetsz, bár nyilván kicsi az esélye.
Valószínűbb, hogy a stressz miatt késik.
Máskor legyetek okosabbak!
vegyél tesztet:) és kiderül...
rem nem vagy az...én is így jártam pár hete...4 napot késett, pedig nem szokott, bár nem voltam szűz, de mi is megálltunk a pettingnél és hát igen...én szerencsés voltam, talán te is az leszel:)
ne izgulj, vegyél tesztet!és legközelebb jobban vigyázzatok:) pusz
De igen teherbe ehet esni!
Mivel a menstruációd is eltud távozni a szüz hártyán keresztül az apró szabad szemmel láthatatlan spermiumok is betudnak jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!