Sperma eredmeny. Leci segitenetek kiertekelni?
Na most olvasd el ,h mi hogy jártunk:
3 évig nem jött össze a baba,pedig nekem minden hónapban megérett a petesejtem 14-17.nap között és a hőgörbén is látszott ahogy emelkedik a hőm az ovulációt követő napon.
Már volt egy gyerekem az első férjemtől.
Ezért hogy már van gyerekem egy másik férfitől és a tökéletes görbém miatt a férjemet kezdték kivizsgálni,mert ugye nálam úgy tűnt minden rendben.
Férjemnek hasonló eredménye lett mint a tiednek és akkor elkezdtem járni én a meddőségibe.Semmi bajt nem találtak.
Akkor a családorvos azt mondta h ne dolgozzon tovább a férjem az építkezésen,mert az ott belélegzett festékek és oldószerek gátolják a termékenységét és azt kimutatni nem lehet.
Szót fogadott.Sikerül 2,5-3 hónapon át elkerülnie azt a környezetet és terhes maradtam.
Már meg is született a kisfiunk és most várom a következő babát ami Első próbálkozásra összejött.Otthagyta azt a munkahelyet és ezért sikerült elsőre.
Ennyi kedves kérdező.Remélem segíteni fog neked a mi esetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!