Éhgyomri inzulin 6,36-os eredmény minek számít? Jó eredménynek, vagy valamit ezzel tenni kell. Csak éhgyomrit néztek még.
Kicsit emelkedett éhgyomrinak.
De ez nem az inzulin, hanem a vércukorszint.
És bocs, de 2, 3 az nagyon alacsony. Mar ájulásgyanús. 4-6 között jó.
Kevés cukor, figyelj a szénhidrát bevitelre, kevesebb kenyér, tészta, krumpli, édesség. Sok zöldség, húsfélék.
De amúgy egyszeri eredmény bármitől lehet ilyen. A terheléses lesz majd az igazán mérvadó.
Ez inzulinszint.
A cukorszintem éhgyomri 5,1 lett a 120 perces 6,4.
Ez inzulin volt, de csak reggeli kért ez a doki, amikor többet néznek egymás után az februárban lesz. Ez csak a reggeli inzulinszintet nézette meg.
Szerintem kiindulásnak jó az éhgyomri inzulin, és a cukor is. :) Nekem az éhgyomri inzulinom ugye 9 volt, a két órás cukrom, meg épphogy 4, mert a 120-as inzulin lenyomta... Szóval majd nyilván a terhelés megmutatja, de szerintem ez nem rossz. :)
/Ha babára gyúrtok, kis biztatás: nekem nagyon rosszak lettek ezek az értékeim, mégis hála Istennek az második próbálkozós hónapban sikerült. :) Remélem hamar eljön neked is, amire vágysz, vagy ha még nem akarsz babázni, akkor meg jó eredményeket kívánok Neked! :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!