Sperma eredmeny. Leci segitenetek kiertekelni?
Nyugodj meg, ne légy elkeseredve ennyire.
Én már 30 vagyok, a párom 38. És szintén velem van a probléma, de olyan értelemben hogy a szervezetem nem tolerálja a terhességet, szinte "idegen" testként kezeli a babát és "ki akarja lökni". Emiatt a 30. hétig sem tudtam egyszer sem kihúzni a terhességet... :-(
És itt tényleg az én szervezetem a hibás! Az orvosok sem értik mi van. Nem reagál a szervezetem egyetlen gyógyszerre sem...
De neked nincs veszve semmi, hidd el. Tudnak segíteni neked az orvosok, akár lombikkal akár nem de tudnak.
Az én párom is már nagyon vágyik egy kisbabára,de én még bíztatni sem merem... persze próbálkozunk de tudod a félelem az mindig bennem van.
gratulálok ehhez az eredményhez a férjednek :)
20M/ml felett már jó, a férjedé pedig ennek több, mint a duplája! és majdnem mind élénken mozog!
14.25 vagyok
pajzsmirigyed rendben???
Mert nekem ugyanez volt a bajom,mint neked és kiderült,hogy pajzsmirigy
Első vagyok!
Sajnos nálunk is több mint 1,5 éve nem jön a baba. A férjem most volt 2.-szor vizsgálaton. mi az elejétől kezdve tudjuk hogy nálam van a baj, ugyanis pco-m van. decemberben volt egy laparoszkópos (drilling) műtétem, és már a kaáliba is jártunk. totál kész vagyok én is! :(
14.33-as vagyok!
Igen, értem a problémádat.
Figyelj,a tojásfehérje szerű folyás hiánya nem egyenes következménye a peteérésnek. Nekem szinte sosincs.
A második terhességemnél szinte végig olyan tojásfehérje, nyúlós folyásom volt, kérdeztem is a dokitól hogy ez normális-e, azt mondta teljesen. Szóval ha a peteérés kérdéséből indulok ki akkor nekem végig a 25. hétig (míg sürgősségi császárral azonnal meg nem műtöttek) peteéréseim lettek volna.
Szóval erre ne alapozz.
Egy kis segítség: használj ovulációs tesztet és kezdj el hőmérőzni. Az én orvosom is ezt javasolta, elmagyarázott ezzel kapcsolatban mindent. Ha gondolod segítek és privátban leírok minden infót.
16.56-os vagyok.
Lemaradt:
... a 2. terhességemnél MEG szinte...
ez tökéletes, a 4ml hogy ennyi anyagból mintáztak, az 50M /ml viszont tényleg nagyon jó, akár 10 M felett is már összejöhet az átlag szerinti 1-8 hónap alatta baba,a nem mozgó % is teljesen átlagos, nincs benne sok törött sejt.
Most rajtad a sor, vagy nem jókor vagytok együtt, vagy te vagy túl savas stb. (vagy csak nagyon rágörcsöltök, sokszor csak ez a bibi )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!