Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 31-e óta hasszúrás, ami nem...

31-e óta hasszúrás, ami nem gyengül (nem is erősödik)! Ez nem terhességtől van, ugye?

Figyelt kérdés
11-17-ig volt mensim,21,22,25-én voltunk együtt párommal,26-29-ig volt ovu fájdalom! Ennek a függvényében szerintem nincs baba a dologban,mert a beágyazódáshoz még korai,viszont akkor mitől lehet?
2012. febr. 3. 12:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ez a tabletta mi pontosan? Ezt kellene tudnom,mert p.m. alulműködésre szedek gyógyszert,Letroxot,és nem tudom szedhetem-e ezzel együtt! Vény nélkül kapható,vagy orvossal beszéljek,és ő írja fel? Ez gyógyszertári termék,vagy lehet máshol is kapni?
2012. febr. 6. 21:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Vény nélküli, barátcserje tabletta, és most ahogy rápillantottam, a betegtájékoztató nem említ semmi olyat, hogy pm gyógyszerrel együtt nem szedhető, de mindenesetre kérdezd meg a nőgyógyászod! :)

Egyébként nekem abban a hónapban sikerült a babó, amikor szedtem, de mivel semmi csodaszer hatását nem akarom kelteni, nem vagyok benne biztos, hogy attól, mert az csak a 2. próbálkozós hónapunk volt, hála Istennek, így lehet, anélkül is ment volna. Ciklusrendszerezésre és pms tünetek enyhítésére jó, meg "mellékhatása" tud lenni a babásodás. :) /Ami tapasztalat: csak a pozitív tesztes hónapban szedtem, 32 naposak voltak a ciklusaim, de abban a hónapban már a 31. napon erős pozitívat teszteltem. Most kicsit nagyobbnak tűnik a babó, szóval lehet korábban volt peteérésem, mert sosem tudtam volna megmondani, hogy mikor van vagy az is lehet, hogy csak ügyesen hízik, erről gőzöm sincs, de a 25ös teszt már szépen mutatta a 31. napon. Lehet, hogy kicsit rövidített a ciklusomon. Szóval, egy szó mint száz: szerintem ártani nem árt, és hátha jó! Az orvosom nagyon ajánlotta. :)/

2012. febr. 6. 21:28
 23/24 A kérdező kommentje:
Egy angyal vagy,köszönöm! Meg fogom nézni magamnak ezt a "csodaszert"! Már csak azért is,mert enyhíti a tüneteket! Iszonyat tudok görcsölni... És a hátfájás... na az még lehet rosszabb,mint a görcs! :( Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
2012. febr. 7. 21:22
 24/24 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés! Ezt mikor kell elkezdeni? Ciklus 1.napján,vagy mindegy? Napi egy szem? Vagy milyen adagban?
2012. febr. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!