31-e óta hasszúrás, ami nem gyengül (nem is erősödik)! Ez nem terhességtől van, ugye?
Vény nélküli, barátcserje tabletta, és most ahogy rápillantottam, a betegtájékoztató nem említ semmi olyat, hogy pm gyógyszerrel együtt nem szedhető, de mindenesetre kérdezd meg a nőgyógyászod! :)
Egyébként nekem abban a hónapban sikerült a babó, amikor szedtem, de mivel semmi csodaszer hatását nem akarom kelteni, nem vagyok benne biztos, hogy attól, mert az csak a 2. próbálkozós hónapunk volt, hála Istennek, így lehet, anélkül is ment volna. Ciklusrendszerezésre és pms tünetek enyhítésére jó, meg "mellékhatása" tud lenni a babásodás. :) /Ami tapasztalat: csak a pozitív tesztes hónapban szedtem, 32 naposak voltak a ciklusaim, de abban a hónapban már a 31. napon erős pozitívat teszteltem. Most kicsit nagyobbnak tűnik a babó, szóval lehet korábban volt peteérésem, mert sosem tudtam volna megmondani, hogy mikor van vagy az is lehet, hogy csak ügyesen hízik, erről gőzöm sincs, de a 25ös teszt már szépen mutatta a 31. napon. Lehet, hogy kicsit rövidített a ciklusomon. Szóval, egy szó mint száz: szerintem ártani nem árt, és hátha jó! Az orvosom nagyon ajánlotta. :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!