31-e óta hasszúrás, ami nem gyengül (nem is erősödik)! Ez nem terhességtől van, ugye?
Nem túl objektív tünet a "terhes vagyok" érzés. :)
Ennyire talán ne számolgasd a napokat, és 11-ei menstruációval a teszt is korai lenne, nem is kicsit. Legtöbbször az ember nem érzi a beágyazódást egyébként. Én azt javaslom (bár nem tudom mióta próbálkoztok, egy régebbi kérdésedből úgy rémlik, hogy nagyon nem régóta), hogy jó egy évig élvezzétek az összebújásokat, ne számolgasd, ne figyeld magad. A kiindulás az, hogy egészségesek vagytok, és ha nem védekeztek, terhes leszel. Így be fogsz dilizni, de komolyan. Fogsz majd eleget aggódni még, az első 12 hétben, hogy minden rendben van-e, aztán a genetikai uh-kon, aztán azon, hogy mikor moccan már meg, aztán azon, hogy miért mocorog ennyit, vagy hogy miért nem, hogy jó-e a méhszájérték, hogy miért keményedsz, hogy miért nem keményedsz etc... Szerintem nem érdemes ennyi "megfigyelést" végezni.
Ha nem jön meg tesztelj, ha pozitív, örülj, ha negatív, akkor jön a következő hónap.
1.vagyok.
Megkérdezhetem a p.m.betegség,az pajzsmirigy? Nekem is van csak azért kérdezem.
Dokihoz szerintem még ne menj,ha nem jön meg a következő mensid akkor tesztelj.
Szia.
Értem a problémád,(már ha ezt problémának lehet nevezni). Nagyon hasonló cipőben járok mint te. Nekem 13-tól volt meg 18,19 ig. 27-én meg 29-én voltunk együtt. Érdekes mód, nekem is vannak has szurkáim, főleg petefészek környékén, bár nekem szokott is lenni. Nem tudom amúgy mit jelent. Folyásom is van, nem sok de csurran-cseppen.
Szintén pajzsmirigy problémám van, de szedek rá gyógyszert, igaz még nincs rendesen beállítva,de majd belesz. Nekünk ez a 3. próbálkozós hónapunk. :)
Mi nagyon szeretnénk babát, és lehet, hogy jobban rá vagyok kattanva mint kéne, de ez van. Könnyű annak azt mondani, hogy ne foglalkozz a tünetekkel, akinek már van gyereke, vagy akinek könnyen összejött. Ez nem így megy, hogy ne görcsölj rá. Biztosan van benne igazság, de nem vagyunk egyformák. Én foglalkozom vele, a tüneteimmel és ennyi.
Azt viszont tényleg nem tudom, hogy ez mi lehet,és mitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!