31-e óta hasszúrás, ami nem gyengül (nem is erősödik)! Ez nem terhességtől van, ugye?
Figyelt kérdés
11-17-ig volt mensim,21,22,25-én voltunk együtt párommal,26-29-ig volt ovu fájdalom! Ennek a függvényében szerintem nincs baba a dologban,mert a beágyazódáshoz még korai,viszont akkor mitől lehet?2012. febr. 3. 12:00
11/24 anonim válasza:
Én komolyan nem megbántani szerettem volna senkit sem, abszolút nem rosszindulatból írtam, amit. Elnézést, ha rosszul sült el, és kívánom Nektek, hogy mihamarabb egy baba táncoljon a pocakotokban.
12/24 anonim válasza:
Szerintem nincs különösebb oka. Nekem is szokott ilyen lenni, hogy érzem az ovus fájdalmat, aztán rá pár napra megint szúr. Nem minden hónapban, de szokott ilyen lenni.
13/24 A kérdező kommentje:
Bocsi,akit idegesen lerohantam,nem tom ki volt az! Na,szóval arra gondoltam,amiket írtál,hogy kell orvos,vagy valami! Nekem még sosem volt ilyen tünetem,hogy ennyire szúrt,de szombaton megjött,tehát valószínű mensi tünet volt! Ez érdekes,mert pont előtte volt egy háttel a peteérés! Tehát nem 14 nappal előtte,hanem 7! Ez lehet? Ez normális? És az előző ciklus 36,ez meg 24 napos... ???
2012. febr. 6. 18:44
14/24 anonim válasza:
Én vagyok. :) Most hagytad abba nemrég a fogamzásgátlót ugye? Előtte voltak ciklusgondjaid? (Talán említettél pajzsmirigy betegséget.)
15/24 A kérdező kommentje:
Szia 10-es! Nekem megjött,valószínű mensi tünet volt,mer azóta alig érzem,és csak 1x-2x naponta! :) Én nem görcsölök a baba témán,mert tavasszal házfelújítunk még,tehát addig jön,akkor had jöjjön,viszont ovut számolni csak akkor fogunk,ha össze költöztünk! Amúgy nekem alul működik ap.m-em,és nekem tilos volt a baba project! :( Nektek is ajánlom,hogy várjatok amíg nem lesz jó az értéked,mert nagyon nagy az esély rá,hogy a baba rendellenességgel szülessen! :(
2012. febr. 6. 19:29
16/24 A kérdező kommentje:
Szia! Először is nagyon sajnálom,hogy leszúrtalak! :( Ne haragudj! A gyógyszer mellett mindig 28 napra jött meg,mindíg kedden reggel 6-8 között! Ilyen pontos volt! Az,hogy az elsőt kitolta a gyógyszer,azt olvastam,hogy normális! De hogy most 24 napra jött,az meglepett,mert egy héttell előtte volt ovus fájdalom! :( Lehet ez is csak a gyógyszer abbahagyása miatt van? Nem szeretnék teát inni,meg semmit szedni rá egy fél évig,hátha beáll! Persze utána kénytelen leszek valamit kezdeni vele! :(
2012. febr. 6. 19:33
17/24 anonim válasza:
Hát sajnos előfordul, hogy fogamzásgátló után csak nehezen áll vissza a szervezet, és össze-vissza jön meg. Egyenlőre még nem kell aggódnod emiatt.
18/24 anonim válasza:
Ó én nem haragszom, csak lelkiismeret-furdalásom volt. :) Az fontos, hogy a gyógyszer mellett mindig pontos, mert az csak megvonásos vérzés.
De szerintem is belefér ez bőven a foggátlóba, nem lesz ott semmi baj!
19/24 A kérdező kommentje:
Akkor jó,akkor nyárig még várok hókusz-pókuszok alkalmazása nélkül,addigra csak beáll valamennyire! :) De olyan rossz így,mert sosem tudom mikor fog megjönni! :(
2012. febr. 6. 20:58
20/24 anonim válasza:
Hát, esetleg próbáld ki a Premens tablettát, az nem egy nagy hókuszpókusz, és rendezheti szépen, kicsit besegíthet a fogamzásgátlótól megzavarodott szervezetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!