2 óra alatt felszívódik a fogamzásgátló?
Elkaptam egy hasmenéses vírust. 2 éve szedem a fogamzásgátlót. A tabletta bevétele után ma 2 órával, tegnap 2,5 óra után el kellett mennem wc-re.
Biztonságba vagyok?
Ha erős hasmenésed van, akkor nem.
Azt mondják, hogy akkor kiürül a szervezetedből!
Nem iszonyat erős. Laurinát szedek.
Első héten vagyok és akkor fontos bevenni mindet. Viszont voltam együtt a barátommal mert akkor még nem voltak ilyen tüneteim.
Ezért aggódom picit
Mi a teendő tápcsatornai működészavarok esetén:
Súlyos tápcsatornai működészavar esetén nem feltétlenül teljes mértékű a hatóanyag felszívódása, ezért kiegészítő fogamzásgátló eljárások alkalmazása válhat szükségessé. A tabletta bevételét követő 3-4 órás időszakban jelentkező hányás esetén a 'Mi a teendő, ha kimaradt egy tabletta?' című szakaszban ismertetett útmutatásokat kell követni. Ha az illető nem kívánja felborítani a már megkezdett csomagban lévő tabletták szedésének rendjét, egy másik csomagból kell pótlólag tablettá(ka)t bevennie.
De itt azt írja h súlyos esetben, viszont ez nem volt annyira súlyos!
És a tabletta bevétele előtt direkt nem ettem, tehát a gyomrom üres volt pont azért h minnél gyorsabban szívódjon fel.
Esély van teherbeesésre? Mivel a barátommal már voltam együtt mikor még nem volt bajom, de 1. hétnél járok ami azért fontos mert ha 1. héten kihagy valaki egyet akkor kell dokihoz fordulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!