Fogamzásgátló szedése után mennyit kell várni ha újra neki akarunk állni próbálkozni?
pl mensi előtt abba hagyod és középidőbe már :))))))))
Szóval nem kell kb hónapokig várni mint a régi fogamzásgátlóknál
Szia!
Én is Yasminelle-t szedtem 4 évig és nekem azt mondta a doki, hogy nem kell várni! Abbahagytam, és bár nekem úgy alakult, hogy mégsem vállaltunk babát..., de én sem vártam volna, talán egy hónapot! Hogy nyugodtabb légy várj meg egy menszit, és hajrá!:)
Nem kell várni. Még ha a szedése alatt csúszik is be a baba, akkor sem lesz semmi baja.
Én sem vártam, első hónapban meg is fogant a kisfiam. :)
Nem kell várni, sőt, közvetlenül az abbahagyása után még az esély is nagyobb a teherbeesésre. Egyébként a hatodik hétig semmilyen biokémiai kapcsolat nincs is köztetek, tehát ha abbahagyod, és próbálkoztok, és sikerül, a gyógyszernek már se híre, se hamva. :)) Gondolj bele, van, aki mellette lesz terhes, akkor sem árt. Csak hormon van benne, semmi más. :)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!