Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem után vagyok (ez már a...

Inszem után vagyok (ez már a második ). Mit kellene éreznem? Vagy egyáltalán kell?

Figyelt kérdés
Az előző alkalommal fájt minden részem, most viszont nem érzek semmit.
2009. máj. 31. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem ez a 3. inszemem volt pénteken.

Az elsőnél, ami mondjuk hogy sikerült, végig fájt a hasam, feszített. A másodiknál semmit nem éreztem, a tüszőrepesztőtől se voltak fájdalmaim, vagyis amik voltak, azok inszem előtt 1-2 nappal, szóval szerintem lecsúsztunk róla. A mellem se éreztem akkor, mintha nem is történt volna semmi.

Most a hasam fáj, a mellem mégjobban, megéreztem a tüszőrepedést is, szóval most én így vagyok.

De erre ne alapozz. Van egy fórum, ott inszemes lányok vannak. Mindenki máshogy reagál, van aki semmit nem érez és babás lesz, van aki rosszul van és babás lesz, szóval kiszámíthatatlan a szervezet. Egyik inszem után se volt eddig ugyan az mint most, szóval ennyi.

Neked mikor volt és hol?

2009. máj. 31. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Debrecen Klinika és szerdán volt.

Inszem előtti napon majd' kiszakadt a hasam, gondolom a tüszőrepesztőtől..

Megérett szépen a tüsző...25 mm-es lett

2009. máj. 31. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem még aznap is fájt és nem tudom, hogy mekkora lett végülis, meg azt se hogy megrepedt-e, vagy csak kezdődött a repedés. De bízom a legjobbakban. Ha érdekel megírom annak az oldalnak a címét, ahol tapasztalatot cserélünk.
2009. máj. 31. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen.
2009. máj. 31. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!