Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dokihoz kéne mennem? Második...

Dokihoz kéne mennem? Második babánál nem kéne már éreznem?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, 16+5hetes vagyok. Az elsőt 17+3hetesen éreztem már. A másodikat nem kéne már érezni?? Az is a bajom, hogy iszonyatosan szúr oldalt alul a hasam, nagyon fáj. Lehet, hogy a babával van valami? Ti elmennétek dokihoz, hogy nézze meg? köszi.
2011. jan. 10. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát amiatt nem mennék orvoshoz mert még nem érzem mozogni, mert ez sok mindentől függ...lehet most elől tapadt a lepény ezért később érzed pl...és még sorolhatnám...

DE!!a hasfájás miatt mindenképp mennék főleg úgy hogy írod hogy nagyon fáj! Méghozzá minél előbb!!!!!!!!

2011. jan. 10. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy elmennék a nyugalom mindent megér.!

bár ha baj lenne nem szúró érzést éreznél hanem görcsölnél de akkor jobb a békesség!

bugyborékolást már én is érzek 2. babánál 12+4 kismama!

2011. jan. 10. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy még nem érzed belefér az idődbe, szóval amiatt ne aggódj. De a fájdalom miatt mindenképpen menj el dokihoz.
2011. jan. 10. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az ez első válaszolóval! Menny el dokihoz a hasfájás miatt!Én 22 hetes terhes voltam mikor iszonyú hasfájáson volt, begyulladt a vakbelem és meg is kellett műteni! Remélem nálad minden rendben van!Szerencsére a babámmal nem volt semmi gond.
2011. jan. 10. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
En mult heten voltam ezzel a surgossegin, mivel Angliaban elek es egy idopont foglalas kb 1 hetbe kerul, szurt ketoldalt a hasam,amire annyit mondott a szuleszno,hogy nyulnak a mehszalagok es tagul a has, ez okozza a szuro fajdalmat. Nyugodjak meg. Es amig nem verzek vagy gorcsolok ,addig nem kell aggodni. Hat nagyon megnyugodtam .....:(
2011. jan. 10. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már be is jelentkeztem dokihoz, remélem csak én paráztam túl a dolgot! Utolsónak meg ha még mindig fáj neki is, akkor inkább keressen fel magándokit, én is odamegyek, mert az sztk-ban semmire se mennék. :-)
2011. jan. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!