Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azóta nem jött meg. Tegnap...

Azóta nem jött meg. Tegnap reggeli elsőpisis teszt negatív. Hogyan tovább? (link)

Figyelt kérdés

Ebben a kérdésben telálhatóak az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

-

Nos, azóta nem jött meg, a tegnapi tesztem meg - lett. (X-epillel teszteltem.) Lehet holnap újra kéne tesztelnem valami nagyobb erősségű teszttel? Nem értem a dolgot:(

Nőgyógyászhoz csak pénteken tudok elmenni.

2012. jan. 31. 13:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bija, most látom, te babát vársz! Gratula! :-)
2012. jan. 31. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Szia, én most látlak először.

A ciklusod 27. napján nem tudom, miért mértél olyan magas értéket. Beteg voltál, vagy fejfájásod volt, vagy mi? Sajnos emiatt nem lehet kiértékelni pontosan, mert elképzelhető, hogy megvolt a peteérés, de nem tudni biztosan. Viszont ha volt is, akkor is a 24-25 ciklusnap környékén. Milyen értékeket mértél azóta?

Ha ott is volt, a tesztelés még túl korai. Peteéréstől legalább 11-12 napot kell számolni, hogy a teszt mutasson valamit (már ha baba van), de lehet, hogy még annál is többet kell várni, mert a beágyazódásig egyénenként eltérően 7-12 napot kell várni, és a HCG (mit kimutat a teszt), csak azután kezd termelődni. Tehát még ha babád is van, a teszted egyelőre csak negatív lehet.

Szerintem a pénteki doki se fog még túl sokat tudni mondani.

Azért hajrá!

2012. jan. 31. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Bocs, azt akartam, peteéréstől kell 11-12 napot várni, de megtermékenyülést akartam írni, a kettő nem feltétlen történik egy időben bocs!!!
2012. jan. 31. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Na, ez se sikerült. :o) Szóval "peteérést" írtam, de megtermékenyülést kellett volna írnom helyette.
2012. jan. 31. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Én sem értek nagyon a görbéhez. Én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem kb. 26 napos ciklusaim voltak. A nem vár előtti napon negatív volt a tesztem, 2 nappal utána pedig reggeli pisiből halovány +. Akkor már éreztem enyhe mellfájdalmat, meg görcsölt a hasam, de az mondjuk baba nélkül is volt. Én GraviHCG-vel teszteltem, az 20-as érzékenységű. Szerintem amúgy az x-epillel sem lenne gond, de elképzelhető, hogy csak később sikerült a megtermékenyülés és emiatt nincs még elegendő hcg a szervezetedben. Írtad, hogy ez az első próbálkozós hónap, az is lehet, hogy kicsit felborult a ciklusod és csak ezért késik, nem vagy terhes (főleg ha előtte sokáig foggátlót szedtél). Én mindenesetre drukkolok neked. Szerintem várj néhány napot, de pénteken hiába mész dokihoz, mert úgysem fog tudni semmit mondani. Ha terhes vagy nem fog látni semmit uh-on.
2012. jan. 31. 13:55
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Én X-epillel teszteltem a nem várt napján , délutáni vizeletből, halványan, de egyértelműen látszott a csík.
2012. jan. 31. 15:12
 17/18 A kérdező kommentje:

13:50, igen, gyengélkedtem kicsit, de lázcsillapítót vettem be, és azóta sincs semmi bajom. Azóta folyamatosan 36.3-4-et mérek:/

Azóta még mindig nem jött meg, tegnap reggeli teszt is nagyon negatív, még egy halványka csík sincs, csak a kontroll:/ Hát mostmár ha hétfőig nem jön meg, veszek egy Qupidót, arról halottam hogy jó, és ha az is negatív, akkor megyek dokihoz:(

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, hasznosak voltak! :-)

2012. febr. 2. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Fel tennéd még egyszer a görbédet?

Köszi

2012. febr. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!