Azóta nem jött meg. Tegnap reggeli elsőpisis teszt negatív. Hogyan tovább? (link)
Ebben a kérdésben telálhatóak az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
-
Nos, azóta nem jött meg, a tegnapi tesztem meg - lett. (X-epillel teszteltem.) Lehet holnap újra kéne tesztelnem valami nagyobb erősségű teszttel? Nem értem a dolgot:(
Nőgyógyászhoz csak pénteken tudok elmenni.
Szia, én most látlak először.
A ciklusod 27. napján nem tudom, miért mértél olyan magas értéket. Beteg voltál, vagy fejfájásod volt, vagy mi? Sajnos emiatt nem lehet kiértékelni pontosan, mert elképzelhető, hogy megvolt a peteérés, de nem tudni biztosan. Viszont ha volt is, akkor is a 24-25 ciklusnap környékén. Milyen értékeket mértél azóta?
Ha ott is volt, a tesztelés még túl korai. Peteéréstől legalább 11-12 napot kell számolni, hogy a teszt mutasson valamit (már ha baba van), de lehet, hogy még annál is többet kell várni, mert a beágyazódásig egyénenként eltérően 7-12 napot kell várni, és a HCG (mit kimutat a teszt), csak azután kezd termelődni. Tehát még ha babád is van, a teszted egyelőre csak negatív lehet.
Szerintem a pénteki doki se fog még túl sokat tudni mondani.
Azért hajrá!
13:50, igen, gyengélkedtem kicsit, de lázcsillapítót vettem be, és azóta sincs semmi bajom. Azóta folyamatosan 36.3-4-et mérek:/
Azóta még mindig nem jött meg, tegnap reggeli teszt is nagyon negatív, még egy halványka csík sincs, csak a kontroll:/ Hát mostmár ha hétfőig nem jön meg, veszek egy Qupidót, arról halottam hogy jó, és ha az is negatív, akkor megyek dokihoz:(
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, hasznosak voltak! :-)
Fel tennéd még egyszer a görbédet?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!