Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azóta nem jött meg. Tegnap...

Azóta nem jött meg. Tegnap reggeli elsőpisis teszt negatív. Hogyan tovább? (link)

Figyelt kérdés

Ebben a kérdésben telálhatóak az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

-

Nos, azóta nem jött meg, a tegnapi tesztem meg - lett. (X-epillel teszteltem.) Lehet holnap újra kéne tesztelnem valami nagyobb erősségű teszttel? Nem értem a dolgot:(

Nőgyógyászhoz csak pénteken tudok elmenni.

2012. jan. 31. 13:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, véletlen elküldtem: Szóval esetleg járt valaki ilyen cipőben, és baba lett belőle? És kéne ilyenko lenni bármilyen jelének, ha babás vagyok? Kb. 1 hete nagyon gyakran pisilek, és reggelente gyomorégéssel kelek, valamint aluszékonyabb vagyok. Jelenthet ez valamit?
2012. jan. 31. 13:28
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Ha volt is peteérésed, még akkor is csak az 5.dpon vagy, a teszt legkorábban 12-13. dpon mutatja, hova teszteltél mé ilyen korán? Még legalább 1 hét simán van a nem vártig.

2012. jan. 31. 13:29
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha össze is jött, még be se ágyazódott. anna is legalább 7-10 nap kell. Nem is értem miért teszteltél...
2012. jan. 31. 13:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem rossz helyre "húzta be" az ovulációt a ciklus.hu, sőt, az előző kérdés alatt írták, hogy lehet nem is volt ovum... Nem akarok nagyon butának tűnni, de nem értek még az ilyenekhez nagyon:/ Legkésőbb tegnap kellett volna megjönnie. A teszten meg az volt, hogy az elmeradt mens. első napjától csinálhatom a tesztet.
2012. jan. 31. 13:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja, a 26-i tesztelés meg a párom kedvvért volt, de azt sejtettük, hogyha van is valami, akkor sem fogja még mutatni, de azért hátha...:-)
2012. jan. 31. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha most marad fent, akkor bizony 23-án és a 23. ciklusnapon volt peteérés, lehet kitolódott, és így elég hosszú lesz a ciklusod, ha ismét leesik, akkor nem volt peteérés:(
2012. jan. 31. 13:36
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha 1.-én jött meg és 28naposak a ciklusaid akkor 29.-én kellett volna megjönnie.Tehát már 2 napja késik.Holnap reggeli első vizeletből csinálj egy másik tesztet.
2012. jan. 31. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt egyértelmű peteérése a 14. napon, tehát a ciklus tolódik!

Nekem is csak a 20. napon volt peteérés

[link]

Nem mindig van ugyanakkora hosszúságú ciklus, és a görbéje is ezt mutatja, hogy most később volt, vagy egyáltalán nem lesz!

2012. jan. 31. 13:40
 9/18 A kérdező kommentje:

13:38-as átlátta a helyzetet, én is így gondolom, köszönöm a segítséget:-D

Bijanka, neked is köszönöm:-)

Azért holnap tesztelek tényleg... Jó az x-epil szerintetek, vagy vegyek másfélét?

2012. jan. 31. 13:42
 10/18 A kérdező kommentje:

Ja, zöld pacsi ment nektek:-)

Bocsánat a szétszórtságért, be vagyok zsongva teljesen, hátha baba van a dolgoban:-$

2012. jan. 31. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!