Babával probálkozók. Mi a véleményetek azokról akik nem vállalják a felelősséget és elvetetik? Mi meg eveket várunk hogy egyáltalán legyen?
Nem értem én ezt!!! Mert van hogy az embernek kiszakad a gumi és becsúszik egy baba, de akkor vállalja a "hibát "ahogy őkszokták mondani és "bakapták a legyet".De akkor viszont ideje felnőlni és vállalni a tettét.!Nagy felelősség de segit egy nőnek felnőlni éretebb lenni.Nagy felesősség de mégnagyobb boldogság!Én nem értem meg őket!Talán éppen azért ,mert én is azok sokakba tartozom akik szeretnének de nem akarjönni a gólyabácsi!!!!!
Fájdalmas ez!Aztsem értem hogy pl. van valakinek 1 babája és elveteti a 2.-at!Kérdem én miért?Anno dédimnek nemlehetett gyermeke ,így mamámat örökbe fogadta!És mikor mamám terhes lett a 3. gyermekével elakarta vetetni és dédim lebeszélte róla hogy ha elfér it 2. akkor elfér 3 is!Végül is jobb mint megölni!
Ha pl. valakinek nincs meg anyagi helyzete akkor adja olyan szülőknek akiknek nemlehet babája .
Vajon nem az áll a háttérben,h ha már elteszi akkor amúgy se lenne JÓ anyja????
Tudjátok mit furcsálok?
Hogy a sok abortusz után is könnyen teherbe esnek újra és aki fogigátlót szed azok nagyrésze meddő lesz.
Láttatok-e cigány nőket a meddőségiben???
Nem sokat,mert nem szednek fogigátlót.Szülik egyiket a másik után vagy abortuszt végeztetnek.
Valaki irta, hogy inkább éhezne, csak legyen meg a gyereke és annk legyen jó dolga. Én csak annyit szeretnék kérdezni ehhez, hogy mit csinálna akkor, ha még a gyerek születés elött már éhezne, akkor is akarna gyereket, illteve megtartaná?
Az unokahugom pl. nemrég mondta, hogy neki sohase lehet gyereke, mert a partnere csak alkalmi munkákat kap - havonta egy-két hetet tud dolgozni, mert nincs több munka ott, ahol laknak - ö pedig már több mint egy éve munkanélküli és nincs is kilátása rá, hogy ez változzon. Egy albérleti szobában laknak, és van, hogy egy héten csak 3 - 4- szer van otthon valami ennivaló.
Ilyenkor mit csináljon valaki, ha terhes lesz? A baba biztos, hogy nem rendesen tudna fejlödni, de ha megszületik, akkor is csak éhezne, meg szenvedne.
Egy felelöségteljes nö vállaná ebben a helyzetben a gyereket? (Baleset a védekezénél elöfordulhat mindenkivel függetlenül a modszertöl!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!