Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babával probálkozók. Mi a...

Babával probálkozók. Mi a véleményetek azokról akik nem vállalják a felelősséget és elvetetik? Mi meg eveket várunk hogy egyáltalán legyen?

Figyelt kérdés

Nem értem én ezt!!! Mert van hogy az embernek kiszakad a gumi és becsúszik egy baba, de akkor vállalja a "hibát "ahogy őkszokták mondani és "bakapták a legyet".De akkor viszont ideje felnőlni és vállalni a tettét.!Nagy felelősség de segit egy nőnek felnőlni éretebb lenni.Nagy felesősség de mégnagyobb boldogság!Én nem értem meg őket!Talán éppen azért ,mert én is azok sokakba tartozom akik szeretnének de nem akarjönni a gólyabácsi!!!!!

Fájdalmas ez!Aztsem értem hogy pl. van valakinek 1 babája és elveteti a 2.-at!Kérdem én miért?Anno dédimnek nemlehetett gyermeke ,így mamámat örökbe fogadta!És mikor mamám terhes lett a 3. gyermekével elakarta vetetni és dédim lebeszélte róla hogy ha elfér it 2. akkor elfér 3 is!Végül is jobb mint megölni!

Ha pl. valakinek nincs meg anyagi helyzete akkor adja olyan szülőknek akiknek nemlehet babája .

2009. máj. 30. 20:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
00:23-as vagyok, igaz, én már édesanya vagyok Istennek hála 5 hónapja, de tudom mit éreztek, 6 évet vártam a kislányomra. Mikor már mindenki azt mondta, hogy felejtsem el, hogy valaha is saját gyerekem lesz, hirtelen, megjelent a csoda az életemben!!! Nagyon drukkolok, hogy nektek is sikerüljön!!!! Soha ne adjátok fel!!!!!!
2009. máj. 31. 07:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senkit nem lehet elitelni emiatt es nem is fogod soha megerteni oket mert te maskent gondolod. Hidd el ugyanilyen elven ok sem ertenek meg teged es nekik az furcsa ahogyan te gondolkodsz. Sajnos ez igy van, egyett tehetsz ne gondolkodj ezen es ne is probald oket megerteni. Mindannyian masak vagyunk es van aki jobban fel a felelosegtol van aki kevesbe. Van aki azt mondja nem banja mit hoz a holnap nem riad meg az ujabb megprobaltatasoktol van aki viszont fel. Olyan is van aki siman fel tudna neveleni megsem vallalja. Miertek mindig lesznek amiket nem ertunk meg es nem is kell, hogy megertsuk csak megtanulni elfogadni es nem szomorkodni rajta. Koncentralni a sajat eletunkre es nem masok dontesein kibourlni meg akkor is ha fajdalmas. Napokog viatkozni lehetne, hogy mi lenne a jobb es mi lenne a rosszabb. Masak vagyunk es emiatt soha nem fogjuk megerteni egymast. Tudom, hogy fajdalmas ilyeneket olvasni azoknak akik babara varnak de ne akarj megerteni egy olyan helyzetet amibe te sosem leszel mert minden dontesnek alapja van es ez lehet gyavasag, meggondolatlansag, veletlen es meg sorolhatnam. Te ugy erzed, hogy egy anyanak nincs joga elvetetni a magzatat viszont aki megteszi az ugy erzi, hogy igenis van joga. Szerintem ne agyalj ezen, mert csak feleslegesen leszel szomoru es megerteni ugysem fogod.
2009. máj. 31. 08:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj az abortusz betiltásával, hogy nincs még felkészülve a rendszer ennyi árva és sérült gyermek fogadására. Akik valószínűleg örök életükben lelkisérülten és nélkülözve élnének. De igen, valóban könnyebb lenne örökbe fogadni gyermeket, csak éppen jóval több lenne belőlük, mint amire a meddő pároknak szüksége van. És ha nem lenne olyan szép a baba vagy kisebb testi hibája van, akkor ott maradna az intézetben magányosan, eldobva és szomorúan. Nekem nem lenne lelkem azt kívánni, hogy még több elesett kisgyerek legyen, aki soha nem nőhet fel családban és soha nem fogja szeretni senki. Akkor inkább az abortusz. Nyugodtan pontozzatok le, nem nagyon érdekel. Úgy látom, ez a topik arról szól, hogy milyen görény mindenki, aki nem mer gyermeket vállalni nagyon rossz körülmények között vagy nem akar a szociális rendszerben egy árvaháznak gyermeket szülni. Szomorú, hogy így gondoljátok, de ha jól sejtem egyikőtök sem árvaházban nőtt fel. :-(
2009. máj. 31. 08:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
nem egy erősen katolikus országban tiltott az abortusz, ettől függetlenül nehogy azt hidd, hogy valóban nem is végeznek ilyesmit. csak fű alatt. itt sem lenne másképp, ha úgy alakulna. te nem tudhatod ki milyen helyzetben esik teherbe, ez előfordulhat védekezés mellett is, nem tudhatod, ki miért nem vállalja és választja inkább az abortuszt. kinek lenne jó, ha rákényszertitené a törvény az anyát hogy márpedig meg kell szülnie.1.több illegális abortusz, 2. több lenne a titkolt terhesség és újszülöttgyilkosság, vagy valahol otthagyott újszülött 3. nem gondozott terhességből született beteg csecsemők az intézetben, akiket senki nem fog örökbefogadni. így is teltház van ott, mert mindenki újszülöttet szeretne, de mire a jogi procedúra végére érnek, igencsak 2-3 évesek lesznek. persze, hogy rosszul esik ez neked, mert neked minden vágyad egy baba, másnak meg hipphopp ott lehetne és mégsem.....de nyugodj meg, ne akard görcsösen, koncentrálj valami másra és jönni fog a gólya, hidd csak el.
2009. máj. 31. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Vajon nem az áll a háttérben,h ha már elteszi akkor amúgy se lenne JÓ anyja????

Tudjátok mit furcsálok?

Hogy a sok abortusz után is könnyen teherbe esnek újra és aki fogigátlót szed azok nagyrésze meddő lesz.

Láttatok-e cigány nőket a meddőségiben???

Nem sokat,mert nem szednek fogigátlót.Szülik egyiket a másik után vagy abortuszt végeztetnek.

2009. máj. 31. 10:23
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Valaki irta, hogy inkább éhezne, csak legyen meg a gyereke és annk legyen jó dolga. Én csak annyit szeretnék kérdezni ehhez, hogy mit csinálna akkor, ha még a gyerek születés elött már éhezne, akkor is akarna gyereket, illteve megtartaná?

Az unokahugom pl. nemrég mondta, hogy neki sohase lehet gyereke, mert a partnere csak alkalmi munkákat kap - havonta egy-két hetet tud dolgozni, mert nincs több munka ott, ahol laknak - ö pedig már több mint egy éve munkanélküli és nincs is kilátása rá, hogy ez változzon. Egy albérleti szobában laknak, és van, hogy egy héten csak 3 - 4- szer van otthon valami ennivaló.

Ilyenkor mit csináljon valaki, ha terhes lesz? A baba biztos, hogy nem rendesen tudna fejlödni, de ha megszületik, akkor is csak éhezne, meg szenvedne.

Egy felelöségteljes nö vállaná ebben a helyzetben a gyereket? (Baleset a védekezénél elöfordulhat mindenkivel függetlenül a modszertöl!)

2009. máj. 31. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!