Babával probálkozók. Mi a véleményetek azokról akik nem vállalják a felelősséget és elvetetik? Mi meg eveket várunk hogy egyáltalán legyen?
Nem értem én ezt!!! Mert van hogy az embernek kiszakad a gumi és becsúszik egy baba, de akkor vállalja a "hibát "ahogy őkszokták mondani és "bakapták a legyet".De akkor viszont ideje felnőlni és vállalni a tettét.!Nagy felelősség de segit egy nőnek felnőlni éretebb lenni.Nagy felesősség de mégnagyobb boldogság!Én nem értem meg őket!Talán éppen azért ,mert én is azok sokakba tartozom akik szeretnének de nem akarjönni a gólyabácsi!!!!!
Fájdalmas ez!Aztsem értem hogy pl. van valakinek 1 babája és elveteti a 2.-at!Kérdem én miért?Anno dédimnek nemlehetett gyermeke ,így mamámat örökbe fogadta!És mikor mamám terhes lett a 3. gyermekével elakarta vetetni és dédim lebeszélte róla hogy ha elfér it 2. akkor elfér 3 is!Végül is jobb mint megölni!
Ha pl. valakinek nincs meg anyagi helyzete akkor adja olyan szülőknek akiknek nemlehet babája .
Lényegében igazad van, de ha a babának szeretet nélkül kellene fölnöni, akkor jobb, neki nem megszületni. Azonkivül sokan vannak, akik tényleg nem tudják vállalni anyagi vagy egyéb okokból - nem csak könnyelmüségböl vetetik el.
Szerinem a legtöbb nö, ha kihordja a gyereket, akkor még nehezebben tudna lemondani róla - nem tudhatja, hogy ha örökbe lesz adva, akkor milyen körülmények közé fog kerülni.
értem én de akkor is ez nekik könyebb=megölni!
Mint inkább kihordani és örökbe adni mert másember kinek nemsikerül meg szeretetben felnevelné!
Értem én mit akarsz mondani de ez könyebb neki az anyjának elvetetni ,és persze könyebb utat választja mint általában sajnos mindenki. mint pl a kutyaszaporitók is hogy tutira elkelljen 4 hetesen eladja vagy megmarad vagy nem csak azt a papirdarabot a kezébe tartja!
Ha beteg lessz a baba és azért vetetik el azt megértem!Egyépként nem. De akkor is egy életről van szó nem!Hányan vállalnak babát úgy hogy nincs saját házuk albárletben laknak .Ha ők még probálkozni is menke mert BÁTRAK akkor más mértem nől fel ha éppen becsúszik a baba?
Na persze engem jobban bosszant mivel nemjött eddig össze.Orvostól orvosig járok minden vagyonomat odaadnám ha lene.Már aztsem bánnám ha 3-mas vagy mégtöbbes ikreim lennének csak lenne már . mert ez az érzés szörnyű!
Az elsö válaszoló vagyok ujra: nem mindenkinek könnyeb elvetetni, de néha nincs más jobb megoldás a baba szempontjából - van olyan ismerösöm, aki nem látott más utat, ha átgondolja, akkor tudja, hogy ez volt a legjobb megoldás, mégis évekkel utánna is lelki beteg emiatt.
belegondoltál már, hogy milyen egy gyereket világra hozni, aki egy megeröszakolásból keletkezett - egy 16 éves (elötte még szüz) kislányt 6-an vettek egymás után sorra, terhes lett. Nem tartotta meg, de azt hiszem, ez érthetö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!